razz yazd覺:
punk; alt覺n al..
bozok yazd覺:
ben daha inaat m羹hendislii 2. s覺n覺f olduum i癟in yanl覺 biliyorum ozaman ustan覺n aff覺na s覺覺n覺yorum
bende dersten inaat 癟eliinin uzama katsay覺s覺n覺n beton ile ayn覺 olduu i癟in 癟elik kullan覺l覺yo diye hat覺rlad覺m yap覺 malzemesinden niye kald覺覺m belli oldu
Terasus yazd覺:bozok yazd覺:
ben daha inaat m羹hendislii 2. s覺n覺f olduum i癟in yanl覺 biliyorum ozaman ustan覺n aff覺na s覺覺n覺yorum
bende dersten inaat 癟eliinin uzama katsay覺s覺n覺n beton ile ayn覺 olduu i癟in 癟elik kullan覺l覺yo diye hat覺rlad覺m yap覺 malzemesinden niye kald覺覺m belli oldu
Beton'un 癟ekme kuvvetine dayan覺m覺 demirin 10'da 1'i olduundan teoride 0 kabul edilir, bu y羹zden 癟ekme b繹lgelerinde demir kullan覺l覺r . Eer s覺navda betonun da demir kadar 癟ekmeye dayan覺kl覺 olduunu iddia ettiysen bence o hocadan bir daha ders alma zira kafay覺 sana takm覺t覺r ve 繹m羹r boyu ge癟emezsin o hocadan
Clk yazd覺:Ucan tekme dedin kalbimizi kirdin buradaBiz Caponmuyuz Bruce Lee gibi ucan temeyle dalalim.
Bizim teknik daha biz yumusak, falakamizi elimize alir, sag avucumuzun icerisine ufak bir t羹k羹r羹k ile serinlik verdikten sonra Osmanli Tokati ile dalariz biz
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: therapeute ve 68 misafir
|