TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Babalar Günü İçin Saat Önerisi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Babalar Günü İçin Saat Önerisi

Mesaj Analyzer » 09 Haz 2012, 01:25

Shoei yazdı:tourbillon yoksa almanın hiçbir mantığı kalmadı

Çin sahte tourbillon mekanizmalar bile 700 tl'den başlıyor, o yüzden öncelikle tourbillon olayını bence unutun. Bunun dışında bence babanıza hediye saat alacaksanız güzel temiz bir vintage saatte hoş bir süpriz olabilir.

Sıfır isteniyorsa Orient en iyi tercih olabilir. Orient Charm mesela güzel bir dress watch.

Resim

Edit: Belki bütçeyi biraz aşabilir ve Türkiye'de satışı var mı bilmiyorum ama Orient Sky'da güzel bir alternatif

Resim
Kullanıcı avatarı
Analyzer

Mesaj drk » 09 Haz 2012, 01:39

Shoei, siz gerçekten tourbillon mu istiyorsunuz yoksa balans yayını dönerken görmek yeter mi? Eğer yeterse yukarıdaki saatte bu özellik var. Eğer gerçek tourbillon istiyorsanız onlar çok pahalı.

Bu sizin gösterdiğiniz balans yayı gözüken mekanizma.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Shoei » 09 Haz 2012, 01:46

Drk tourbillon'lu veya balans yayı dönen saati sevebileceğini bile bilmiyorum sadece ben öyle istedim ama ben riske giriceğim benim zevkimi beğenir bu yüzden Orient DB08004B'de karar kıldım...

Resim
Kullanıcı avatarı
Shoei

Mesaj Shoei » 09 Haz 2012, 21:34

Tekrar Merhabalar bugün gidip Orient DB08004B'aldım babam için yardımlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim ama şimdi bir sorum daha olacak şimdi kendime uygun fiyatlı bir otomatik saat almak istiyorum vostok'a bakıyordumda otomatikleri biliyorum ama elden kurmalı nasıl oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim ve gene uygun fiyatlı otomatik birşeyler önerirseniz çok minnettar kalırım.
Kullanıcı avatarı
Shoei

Mesaj drk » 10 Haz 2012, 00:40

Genellikle 2 günde bir(veya hergün) saatin kurma kolunu saat yönünde 20-30 tur attırarak saati kurmanız gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
drk

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 102 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners