TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatçi Vitrini

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatçi Vitrini

Mesaj mucadeleci » 14 Haz 2012, 03:46

İzmir de bir saatçide cartier santos automatic bir saat gördüm incelemek istedim beyimiz lütfedercesine saati vitrinden çıkardı, altın çelik bir santos idi ve altın çerçevesi çizik içindeydi, bu saat sıfır mı? diye sordum evet dedi, ama dedim bunun üzeri çizik içinde... bana bön bön baktı... bende 12.500tl istediğiniz bir saate bu kadar özensiz davranmanız... diyerek başlayıp uzun bir paragraf okudum arkadaşa ve yine bön bön baktı... bende la havle çekerek içimden arkamı döndüm ve tatsızlık çıkartmayarak o sefil mekandan ayrıldım...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Baran » 14 Haz 2012, 07:56

Kimse kusura bakmasında biz cok küçük bir grubuz.Bilinçsiz bilgisiz kol boş durmasın diye saat alan Rolexi pili bitti diye 4 gün sonra geri getiren alır almaz kutusunu atan müşteri portföyüne bu saatcilerin tavrı az bile.Saatcilerde ekmek derdinde umrunda değil.Kazalı arabayı sıfır diye satan sonra ortaya cıkıncada 3 bakım bizden olsun vs gibi çirkin pazarlıklara yanaşılan bu memlekette artık hiçbirşeye şaşırmıyorum.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj fsinan » 14 Haz 2012, 09:53

Baran yanlış düşünüyorsun, önce o saatçi işini iyi yapacak. Kötü yapan da sırıtacak.

Tüketici iyiye alışınca kötüyü istemez.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj herofb » 14 Haz 2012, 11:21

benim Bursa'da sürekli kontakta olduğum 2 Pırlant 1 Permun saat mağazası var ve kendilerinden son derece memnunum hem bilgi hem de ilgileri çok iyidir üstelik yalnızca saat konusunda değil diğer konularda da sohbet eder , paylaşımlarda bulunuruz bu yüzden birazda şans gerekiyor çünkü çalışan konusunda aynı kuruluşun son derece ciddi sıkıntıları da var
Kullanıcı avatarı
herofb

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 214 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners