TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

88 Rue du Rhone

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

88 Rue du Rhone

Mesaj zifft » 02 Ağu 2012, 16:41

Bu isimde bir marka buldum. henüz yeni ve saatlerini satan bir yer bulamadım. foruma yeni marka olarak sadece yetkililer girebiliyor galiba. uygun fiyatlı (affordable luxury) lüks saatler üretiyoruz diyorlar. saatler konusunda henüz çok yeniyim ama bu markanın zamanla ünleneceğini düşünüyorum.

sayfaları http://88rdr.com

Resim

Resim
There is no dark side of the moon really.
Kullanıcı avatarı
zifft

Re: 88 Rue du Rhone

Mesaj davinci » 02 Ağu 2012, 17:14

Rue de Rhone, Cenevredeki saatçilerin olduğu cadde, Patek'in merkezide orda, bunların yerleri 88 numarada anladığım kadarıyla ;) çokda yaratıcı değil.
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj herofb » 03 Ağu 2012, 00:30

yahu davinci nerede kaldın yaa , luxury navigasyon gibisin maaşallah :champ:

bu arada dalga geçmiyorum gerçekten takdir ediyorum çünkü onlarca yer gezdim fotosunu görmeden hayatta adından hiç bir yeri çıkaramam
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 03 Ağu 2012, 00:43

TSF' nin İzzet Çapa'sı davinci :D :thumbup: Prestijli saat markalarının CEO larıyla röportaj yapabilir forum adına.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj serdarfb » 03 Ağu 2012, 00:54

davinci :champ: Cenevre'de baska adreslerde ogrenebilirmiyiz senden gerektiginde.. :lol: :lol:

Bu arada modeller bana da cok birsey ifade etmedi.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Arcus » 03 Ağu 2012, 00:55

3 gundur bu soruyu sormak icin foruma giriyorum ama yazilanlari okumaktan, bir turlu sira gelmiyordu. Demek ki konunun acilmasi gerekiyormus.

Bu ay is nedeniyle Geneva'ya gitme durumum var. Acikcasi saatleri bir kenara birakirsak hicte gitmek istemiyorum.
MArka model ogrenmek icin Saatolog 2012 yi bekledigim bu bugunlerde internetten saat bakmak yerine bu ziyareti bir yarim gunluk bir saat turuna cevirmeli miyim?

Bu hobide daha cok yeniyim ve ozellikle gormek istedigim, satici ile uzerinde uzun uzun konusacagim bir model aklimda simdilik yok.
fakat en azindan forumda sik sik bahsi gecen saatleri bir kez kolumda denemenin cok zevkli olacagini dusunuyorum.

Bole bir ziyaret mantikli midir?
Rue de Rhone en turistik caddelerden biri -mont blanc koprusu ile birlikte benim adini hatirladigim tek yer-. haricinde tavsiye edeceginiz yerler var midir ? Sirkeci neresi bilen var mi?

Genevrede satiscilarin genel yaklasimi nasildir, bir istinye park midir ? Sizlerle foto paylasmak istesem izin verirler mi ?
yol gosterin ustatlar..
Kullanıcı avatarı
Arcus

Mesaj davinci » 03 Ağu 2012, 01:13

asymptote yazdı:TSF' nin İzzet Çapa'sı davinci :D :thumbup: Prestijli saat markalarının CEO larıyla röportaj yapabilir forum adına.. ;)

Asym, İzzet çapa sı deyince başka anlamlarda çıkıyor, yapma hocam ya :D

Topu topu iki kere gittim Geneve'e, bir keresinde akşam restaurantda Annan'la yanayana yemek yedim karısıyla yemek yiyordu, koruma falan yoktu, bon appetit leştik ;) sonra Annan dedim akıllı ol bize Kıbrısda yamuk yapma dedim, sen merak etme davinci dedi sonra Annan planı oldu işte :lol:
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj serdarfb » 03 Ağu 2012, 01:20

davinci yazdı:
asymptote yazdı:TSF' nin İzzet Çapa'sı davinci :D :thumbup: Prestijli saat markalarının CEO larıyla röportaj yapabilir forum adına.. ;)

Asym, İzzet çapa sı deyince başka anlamlarda çıkıyor, yapma hocam ya :D

Topu topu iki kere gittim Geneve'e, bir keresinde akşam restaurantda Annan'la yanayana yemek yedim karısıyla yemek yiyordu, koruma falan yoktu, bon appetit leştik ;) sonra Annan dedim akıllı ol bize Kıbrısda yamuk yapma dedim, sen merak etme davinci dedi sonra Annan planı oldu işte :lol:

:lol: :lol: :D guldurdun hocam gece gece.. :champ:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 94 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners