TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İndirimdeki Saat Satış Siteleri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İndirimdeki Saat Satış Siteleri

Mesaj rakun » 06 Eyl 2012, 08:44

Arkadaşlar, internette gezinirken bir sitede Tissot saatlerin indirime girdiğini gördüm. Yeni saat alacakların belki işine yarayabilir. Bir göz atın isterseniz. Site;
http://www.marcamarca.com.tr/tissot-saat-marka-498-tum-liste.aspx

Yalnız sitenin güvenilir olup olmadığını bilmiyorum, sadece saat satan yerleri kurcalarken buldum. İleride de benzer indirim siteleri ve kampanyalı satışlar olursa bu başlıkta toplayabiliriz diye düşündüm.

Herkese iyi forumlar,
Kullanıcı avatarı
rakun

Re: İndirimdeki saat satış siteleri

Mesaj ahmetorhan » 06 Eyl 2012, 20:26

Bukadar ucuz olması düşündürücü :!: :?: :o Bi le lockle fiyatına iki tane alabiliyosun.

Edit: Burdan saat alacakların şu konuyu öncelikle şu konuyu incelemesini öneririm.
viewtopic.php?f=12&t=9506#axzz25cKGzhGH
Ahmet ORHAN
ALOVED
Kullanıcı avatarı
ahmetorhan

Re: İndirimdeki Saat Satış Siteleri

Mesaj Bond » 06 Eyl 2012, 20:57

Merhaba,

Forum kurallarımıza göre bu tarz başlıklar kabul edilmiyor. Bu kuralımız ciddi yabancı forumlardakine denk olarak prensipli şekilde 3 senedir uygulanıyor. İndirim başlıkları ile ilgili bilgiler kural konusunda yazmakta, benzeri başlıkları 24-72 saat amacına uygun olarak duyuru olarak yayınlanıp kaldırılmaktadır.

Ayrıca bu siteler zaman zaman bir çok kalitesiz fason ve sahte ürün dahi tabir edilebilecek malları satıyorlar. Bu nedenle etik olarak ve üyelerin çıkarları içinde pek uygun değil. Bu tarz sitelerden gelen reklam taleplerini de bu sebeple geri çevirip kabul etmiyoruz. Bu nedenle sabit bir toplu konu olarak TSF forumlarında bu gibi sitelerin ve saat firmalarının kampanyalarının sürekli bulunması mümkün değil. Ciddi bir gerçek saat firması indirim ve kampanya yaptığı zaman bu gibi kampanya başlıkları duyuru olarak yayınlanabiliyor.

Elbette tamamen iyi niyetle açılmış bir konu fakat kural ve prensipler bizim için bu sitenin yapısı gereği öncelik taşıyor.

Anlayışınız için teşekkürler.

Not: Arada gözden kaçan benzeri konular ve iletiler olabiliyor, bunları görmemiz ve şikayet butonu kullanılması halinde kaldırıyoruz.

Tissotlarda bir problem olacağını sanmıyorum. Fiyatları ve garanti durumları araştırılıp alınabilir.

İlgili sitede indirimli gibi gösterilerek satılan diğer Vermonth, Genuova, Gabetti, Elle Watch, Daniel Jagger gibi ne üdüğü belirsiz fason markaları kimseye tavsiye etmiyorum. Vur kaç mantığı ile üretilmiş çin malı en düşük kalite ürünler bunlar. Çinli aracılar ve firmalarda binlerce bu tarz fason ürünün yer aldığı kataloglar var. Seçiyorsunuz üzerine uydurulmuş markayı yazıp yolluyorlar veya taleplerinize göre kasa seçenekleri ve bileşenleri ile hazırlayıp gönderiyorlar. Hayatımda böyle uydurma isimlerde görmedim. :D Daniel Jagger yerine Mick Jagger yazacaklarmış az kalsın :D Bu markalar bu gün var yarın yoklar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: İndirimdeki Saat Satış Siteleri

Mesaj asymptote » 06 Eyl 2012, 21:20

Bond :D :champ: :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 90 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners