Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
ben kendi capimda o islere de bakiyorum ,yani dogru adresdesiniz ,elimde cok iyi bir torna vardi Belcikada bir turk arkadas aldi benden yikama derken elma tarzi 3 - 4 kapli makinalardan mi sozediyoruz yoksa ultrason mu?
zamani hafife almayin ,cunku hicbir guc onu durduramaz
markasi andra zwingenberger cok taninan bir marka degil ,belki de dogu Almanya da uretildigi icin ama harika bir tornaydi mekanik olarak ,gorsel olarak o kadar da iyi degildi iyice bir elden gecirdim, lathes.uk sitesinde bu markayi boley taklidi gibi gostermislerdi hic bir bilgileri olmadan ben bendeki makinanin resimlerini ve bilgilerini onlara verdim ve sitede bu makinanin resimleri de var marka]yi tanitma anlaminda torna ayni zamanda freza olarak da kullaniliyordu ama frezalarin aksine asagidaki parca yukari asagi hareket ediyordu .
michel ben Sirkeci'de Doğubank İşhanı'nın giriş katındaki bir dükkanda eski bir yıkama makinesi gördüm ve biraz yakından inceledim. Makine makine olmaktan çıkmış resmen paslı teneke halini almıştı, kavanozları eksikti ve motorun çalıştığından da emin olamadım. Fiyatını sordum 500 TL dediler. Yurt dışındaki ikinci el pazarında fiyatlar ne düzeyde merak ediyor insan..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
mesela soyle bir elma var satilik 350 euro istiyorlar ama yeni gibi pazarlik da yapilsa 260 270 euroya alinir demek istedigim 500 tl ye iyi bir yikama makinasi bulabilirsin burada