Saat sonunda elime ulaştı bileziği tamir etmişler. Darbeli parça konusunda herhangi bir sıkıntı yok. Sanıyorum bileziğin alt kısmındakileri tamamıyla veya kısmen değiştirmişler çünkü bilezikteki bazı eski izleri göremiyorum. Bende şöyle bir izlenim bıraktı sanki eski bileziğin alt kısmını bu saate monte etmişler gibi geldi. Bunu düşünme sebebim de daha önce bizzat yaptığım çiziklerin yok olmuş olması oldukça derin iki tane çiziğim saatten kaybolmuş. Ayrıca şuan gördüm buna kesin kanıt olarak şunu da söyleyebilirim eklediğim 3. fotoğrafta göreceksiniz(aşağıya koydum) en baştaki bilezik diliminde büyük bir nokta var. Şu ankinde bu nokta bulunmuyor. Yani şu da olmuş olabilir 2-3 dilimi yenisiyle değiştirmişler sanırım.

Bunun yanında bileziğin saatle birleştiği yerdeki parça gevşemiş bu işlem yapılırken sanıyorum şu an da hafif bir sarsıntıda ses çıkarıyor çünkü. Ama bunun ne için ne zamanımı harcamak istiyorum ne de defalarca yapılan telefon görüşmelerini yenilemek istiyorum... O yüzden bu şekilde kalsın çok rahatsız olursam buradan bir saatçiye sıkıştırtırım.
Neticede olarak Aydın saat maceramızın sonuna geldik, her aşaması ayrı bir şaşkınlık, her aşamasının ayrı bir absürtlükle dolu olduğu maceranın son satırları bunlar... Son olarak şunu söyleyebilirim ; Kendim ettim kendim buldum, pişmanım... Siz başkalarının tecrübelerinden ibret alınız ve Aydın Saat'te pil değiştirtmeden iki defa düşününüz.
Saygı, selam ve hürmetler...