TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio G-Shock Çin Üretimi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Casio G-Shock Çin Üretimi

Mesaj Wii » 06 Kas 2012, 21:36

Selam arkadaşlar yeni bir saat aldım da kafama bişey takıldı saatin modeli casio gb-6900 bluetooth saatini aldım G-Shock serisi ama arkasında stanless steel back chine yazıyor,öbür G-shoch saatimin arkasında Japan yazıyor bu neden böyle çakma olması bana pek mantıklı gelmedi ama siz üstadlara bi sorayım dedim sonra saat hakkında detaylı olarak foruma konu açıcam inşallah şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Wii

Re: Yeni Saat Aldım Bi Sorum Var...!!!

Mesaj drk » 06 Kas 2012, 21:38

Casio Çin'de de üretim yapıyor, endişelenecek birşey yok :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Re: Yeni Saat Aldım Bi Sorum Var...!!!

Mesaj Wii » 06 Kas 2012, 21:41

Drk yazdı:Casio Çin'de de üretim yapıyor, endişelenecek birşey yok :thumbup:

İçime su serptin valla ya öbür saatimde Japan yazınca şüpheye düştüm Allah razı olsun yaw... :D
Kullanıcı avatarı
Wii

Re: Casio G-Shock Çin Üretimi

Mesaj Wii » 06 Kas 2012, 21:48

Bu saati kullanan varmı gerçi bana yurt dışından geldi TR de bulamdım,kullanma klavuzu herşeyi japonca ingilizce kullanma klavuzunu buldum bakalım telefonla eşleşecekmi bi bilgisi olan varmı bu saat hakkında... :?
Kullanıcı avatarı
Wii

Mesaj seca » 29 Kas 2012, 09:50

sayın wii, saatiniz casıo nun en son çikardığı yüksek teknolojiye sahip diğer bluetooth modellerinden biridir. Türkiye piyasasında henüz yok ve ersa ithal eder mi o da ayrı bir soru. Ama gelirse 5600 zeminli olanını hemen alacağım ve detaylı incelemeyi burada sizinle paylaşırım. 6900 modüle de bu özelliği yerleştirmeleri çok hoş oldu. Saatiniz sahte değil. Neden ? Çünkü birkaç ay önce anonsu yapıldı ve hiç bir FAKE üreticisi o teknolojiye yatırım yapamaz. Ancak FROGMAN ler çok üst düzey olmasına rağmen bazı modellerinin sahteleri yer yüzünün orasında burasında görünebilmekte fakat birikimli bir casıo kullanıcısı hemen farkına varmaktadır. Saatinizin çin malı olması sizi üzmesin çünkü firmalar ekonomik kaygılar nedeni ile ucuz üretim sahalarına kayıyorlar. Konu uzun... Sonuçta casıo nun camında minicik -JAPAN- yazısı ve arka kapağında da JAPAN yazması benim için hala çok cazip ve biraz daha fazla parayı gözden çıkarmama sebeptir.
Kullanıcı avatarı
seca

Mesaj fsinan » 29 Kas 2012, 10:00

iphone5 te çinde üretiliyor. Çin dünyanın en kaliteli küçük elektronik-plastik komponent ürünler üreticisidir.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 85 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners