Herkese iyi gunler 2012nin mayıs ayında quantum marka seramik bir saat satın aldım yetkili bayisinden aradan 4 ay geçmesine karşin saatin kordon kısmından düşüp kırıldı ana kasasında bir hasar olmadan saati gündoğdu saat disturübitor firmasına istanbula yolladım ancak 2 ay sonra bana saati yapamayacakları bilgisini verdiler onun karşılığında bir model begenmemi soylediler ücret iadesine yanaşmadılar. Sonrasında baya bir uzun sure bekledıkten sonra şirketin batmak üzere olduğunu öğrendim ve ordaki yetkili daha önceden bana teklif edilen alt segmentten bir saati almam gerektiğini soyledi cunku diğer turlü şirketin akıbeti belli olmadığından sıkıntı yasayabileceğim konusunda telkin etti..
Tüm bu konuşulanlardan sonra teklif edilen saati istedim saat tam bir hayal kırıklığı yasattı bana yetkili firmayla konustugumda yollayın dedıler ama kararsız kaldım ne gibi yol izlemem gerekiyor sizce ? konu hakkında daha once sıkıntı yasayan veya ucret ıadesı ıle ılgılı daha once ugrasan birileri varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim..