TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Sat覺 Siteleri Aras覺ndaki Fiyat Uyumsuzluu

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Bu kadar fiyat fark覺n覺 anlamam m羹mk羹n deil!

Mesaj sakeroebuck » 02 Mar 2013, 06:49

Doum g羹n羹mde hediye olarak gelen Tommy Hilfiger TH1790869 saatimi (k覺zg覺nl覺kla!) al覺nd覺覺 saat&saat maazas覺na geri g繹t羹r羹p iade ettim. Nedeni ise maazas覺nda fiyat覺n覺n 626TL, saat&saat online sat覺 sitesinde 578TL (https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Tommy-Hilfiger/TH1790869/PD) ve s覺k覺 durun http://www.hepsiburada.com/liste/tommy-hilfiger-erkek-kol-saati-th1790869-/productDetails.aspx?productId=sag1790869&categoryId=25008404#Gorseller linkte de g繹r羹lecei gibi hp' de fiyat覺n覺n %49 indirimli olarak 319TL olmas覺. Dier siteleri de arat覺rarak ortalama olarak 430TL civar覺nda olduunu 繹rendim. Bilenler l羹tfen beni ayd覺nlats覺n; bu kadar anormal bir fiyat fark覺 nas覺l oluuyor? HP'den ald覺覺m bilgiye g繹re 羹r羹n羹n distrib羹t繹r firmas覺 saat&saat yani tedarik癟isi de bu firmaym覺. Kafamda acabalar u癟uuyor imdi. HP'ye defolu ya da spot saat mi g繹nderiyorlar diye VS. bu konuda 羹statlardan yard覺m alabilirsem 癟ok sevinicem; 癟羹nk羹 saate a覺k olmutum :(
Kullan覺c覺 avatar覺
sakeroebuck

Ya: 47
Kay覺t: 15 Au 2012, 15:51

Re: Bu kadar fiyat fark覺n覺 anlamam m羹mk羹n deil!

Mesaj necati » 02 Mar 2013, 09:41

HB dan defalarca al覺veri yapt覺m. Defolu vs olmas覺 s繹z konusu deil. Saatvssaat ile HB aras覺ndaki fiyat fark覺n覺n nedenini bilmiyorum ama beendiiniz saati HB dan i癟 rahatl覺覺 ile alabilirsiniz.
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Ya: 52
Kay覺t: 07 Mar 2012, 21:22

Re: Bu kadar fiyat fark覺n覺 anlamam m羹mk羹n deil!

Mesaj Emre » 02 Mar 2013, 10:22

Fiyat fark覺n覺n sebebi asl覺nda 癟ok basit.

- 襤nternette pazarl覺k ans覺n覺z yokken maazada pazarl覺k ans覺n覺z her zaman mevcuttur.
- Bazen bu farklar da minimuma indiinde unu d羹羹n羹n, bir tanesinde adam deposunda direk g繹nderim yap覺yor, dierinde on binlerce lira d羹kkan kiras覺 繹d羹yor, maazada eleman 癟al覺t覺r覺yor ve daha bir s羹r羹 gider. Maazadan alman覺n da avantaj覺 sorun olduunda maazaya gidip istediiniz gibi derdini anlatabilmeniz.
T S F = P A Y L A I M
Kullan覺c覺 avatar覺
Emre
Editor

Kay覺t: 28 Kas 2010, 10:20

Re: Saat Sat覺 Siteleri Aras覺ndaki Fiyat Uyumsuzluu

Mesaj rj2k » 02 Mar 2013, 15:13

stokta olmayan seyleri var gibi gosterebiliyorlar, bir de bazen urun girerken fiyati yanlis girebiliyor editorler
rj2k

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 182 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners