Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
sosyalcan » 19 May 2010, 22:31
Ceran saatçiliğe bklabilirsiniz özellikle işkurun olduğu sokakta çankayada olanda usta olan babaları duruyor.
-

sosyalcan
-
kroniksuper » 20 May 2010, 01:39
sosyalcan yazdı:Ceran saatçiliğe bklabilirsiniz özellikle işkurun olduğu sokakta çankayada olanda usta olan babaları duruyor.
işkuru orası derken bit pazarına girmeden ceransaat var orasını dıyosunuz galıba tamam bakarım tanıdıgınızda eğer slmınızı söyliyimmi?
indirim yapar belki

Saygılarımla
kroniksuper
-

kroniksuper
-
Eterna » 04 Haz 2010, 15:12
Bende victorinox base camp saatimin silikon kordonu yerine çelik olanından taktırmayı düşündüm. Birkaç hafta önce Eyüpoğlu ltd. telefon açtım bilgi aldım.
Çelik kordon 130 Frank dediler. O günkü kur ile 180 TL ye geliyordu. Bilmiyorum benmi biraz cimriyim? 500 TL ye çok güzel saatler alınırken 150 - 200 TL kayış veya kordona vermek zoruma gidiyor.
-

Eterna
-
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], yus49 ve 52 misafir