Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
herofb » 21 May 2014, 08:05
Orhanbalu özetle İstanbul'a bırak Rolex'i kendilerini getirmeye nasıl cesaret ediyolar diyorlar ki ben de katılıyorum şahsen bin tane yer varken ben de X ülke vatandaşı olsam tercihim Türkiye ya da herhangi bir ortadoğu ülkesi ve ya kuzey afrika olmazdı
-

herofb
-
Orhanbalu » 21 May 2014, 08:16
2fast4u yazdı:Orhanbalu siz hangi rolex modelini kullaniyorsaniz birlikte rahatlikla seyahat edebilirsiniz .Ben obur yuzyildan gunumuze gelenler icin yazdim.Mesela 1900 lu yillardan bir ingiliz veya american yada bir asyali onlar icin tehlikeli olabilir mesafe uzun yas var vesaire
Ben her insanın rahatlıkla İstanbul a Rolexi ile gelebileceği savunuyorum. Istanbul da kolunda rolex var diye adam soyan var mı?
Ama bir İngiltere de Amerika da var.
En son
Orhanbalu tarafından 21 May 2014, 08:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
balu
-

Orhanbalu
-
Orhanbalu » 21 May 2014, 08:19
HeroFB yazdı:Orhanbalu özetle İstanbul'a bırak Rolex'i kendilerini getirmeye nasıl cesaret ediyolar diyorlar ki ben de katılıyorum şahsen bin tane yer varken ben de X ülke vatandaşı olsam tercihim Türkiye ya da herhangi bir ortadoğu ülkesi ve ya kuzey afrika olmazdı
Herhalde tam anlayamadınız, ben tam aksine
Istanbula insanların kollarında ki rolex saatleri ile gelebileceklerini söylüyorum.
balu
-

Orhanbalu
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, kesikparmak, ringrang, sosyalcan ve 211 misafir