TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bit Pazarı Cinleri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bit Pazarı Cinleri

Mesaj forbidden » 09 Kas 2009, 17:32

Pazar günü şehir dışından gelen bir arkadaşımla turistik gezi havasında bir tarihi yarımada turu yapalım dedik. hiç aklımda olmamasına rağmen beyazıt meydanında kurulan bit pazarına da yolumuz düştü. arkadaşı ikna edip ne var ne yok bakalım gibisinden daldık pazara ama dalmaz olaydık. çünkü özellikle elinde eli yüzü düzgün bir kaç parça antika saati olan amcalar, bu saatlerin arasına bariz belli olan replika saatler koymuşlar ve yüzümüze baka baka gerçek olduğu konusunda yalan söylüyorlar. omega deVille co-axial bir saati 1000tl den satmaya çalışan mı , tag carrera nın seri numarasına kadar replika olduğu o kadar belli olanına ve kullanılmışına 650 tl isteyenini mi ararsın, hepsi var. tabi elinde hiç mi orjinal antika yok, o da var ama ebay veya gittigidiyor fiyatının 2 katına. soğudum resmen bit pazarından.
en iyi saat, henüz benim olmayandır.
Kullanıcı avatarı
forbidden

Re: bit pazarı cinleri

Mesaj Solestar » 09 Kas 2009, 17:43

Ama bilmiyorlar ki artık TSF var :muahaha:
Ve hergün artacak olan bilinçli saat severler...
Kullanıcı avatarı
Solestar

Re: bit pazarı cinleri

Mesaj deha » 09 Kas 2009, 18:11

Her tarafta aynı şey geçerli, saat alırken gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyor. Benim bu konudaki yaklaşımım genelde alışverişimin olduğu arkadaşlardan alışveriş yapmak veya takas yapmak oluyor, belki iki kuruş fazla oluyor ama en azından geriye iade etme şansı her zaman var.
Bir de mutlaka herkesin bilgisi vardır ama ben geçtiğimiz aylarda bilgilendiğim için paylaşmak istedim. Ankara'd her ayın ilk pazar günü, TBMM' nin arkasında Ayrancı yokuşuna çıkarken, Emn.Md.karşısında antikacılar pazarı kuruluyor ve burada tüm illerden esnaf, amatör, antika ve saat meraklıları ürünlerini getiriyorlarmış. Denildiği kadarıyla her keseye uygun çeşit gelmekteymiş...
Kullanıcı avatarı
deha

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: BaranKurt, Google [Bot], Merdo ve 185 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners