Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Her düşünceye saygım sonsuz ama bence takas yapılmalı diyenler ROO'yu bilekte resim olarak görmeli. Bilekte dediğim tabi sahibinin bileğinde harbi çok yakışıyor Laz5353'e o saat
sportif bi modelden daha elbiselik bi modele geciyosun. panda dial saat bendede var ve artik pek sevmiyorum panda diali. duz beyaz kadran cok sik ve o saati spor olarakta takabilirsin. bence takas etmek istedigin saat elindekinden daha guzel bi saat. bol sans
Laz5353; burada pek çok saat kutusu açılışı yaptın ve bazılarını da takas yaptığını biliyorum, elinde şu an resimdeki ROO dışında başka saat olup olmadığını bilmiyorum.
Ben senin yerinde olsaydım elimdeki ROO'yu muhafaza ederdim. Daha sonra da ek bir bütçe ile krono olmayan klasik bir RO alırdım. Benim favori RO modelim mavi kadranlı olanı. Böylece hem klasik hem de sportif olmak üzere 2 ayrı AP sahibi olmanın keyfini çıkartırdım
herkese değerli fikirlerinden dolayı çok teşekkur ederim alıcağım ro gerçekten çok güzel bir saat fakat elimdeki ondan daha güzel ve 3. kez geri almak istemiyorum aynı saati o yüzden vazgeçtim