Archezia, anladım sen galeri kısmı demek istiyorsun, ama şu etapta ayrı bir bölüm açılacak kadar aktivite olacak bir konu değil. Ben genel bir saat fotoğrafı konusu olarak düşündüm senin bu konuyu. Herkes buraya saatlerinin fotoğraflarını ekleyecek ve karışık bir arşiv olacak gibi. Tematik saatleri dahi kapatmayı ve genele karıştırmayı düşünüyoruz ama sonuçta senin önerin daha kapsamlı. Şu var oraya bir görevli olur ve sürekli farklı marka model konuları açarak enformasyon ve foto yüklemesi yaparsa o zaman ayrı bir bölüm açılması düşünülebilir. Yoksa içinde 3-5 foto konusu olan bir yer olması iyi olmayacaktır. Dediğim gibi bu tarz bir konuda ancak sorumluluk almak isteyen olursa öyle bir ayrı bölüm açabiliriz. Örnek şu an Drk'nin ve daha önce Frax1 ve NickyNick'in sürekli yükleme yaptığı Sektör Haberleri bölümü gibi düzenli ve belli formatta olacak bir yer.
Saat Fotoğrafçılığı ve alt başlığı olan teknikler ve saat fotoğrafları kısmını herhalde Temmuz ayı gibi Kültür Sanatla birleştirmiştik. Kültür Sanatada bir formul arıyoruz belki yeni jenerasyon forumda o kısım ana bölümde olmayacak. Üye saat galerisi eklentiside var ama pek iyi çalışan bir yazılım olmuyor oda, bu yüzden yükletmedik.