TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Zevke Bak! İlk Audemars Piguet Kutu Açılış HD Video

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Zevke Bak! İlk Audemars Piguet Kutu Açılış HD Video

Mesaj mech16 » 10 Ara 2010, 11:32

clk;
1993 oss sınavı mı? Sınav pazar günü.
17 Nisan Cumartesi günü Turgut Özal ölmüştü. Sınav iptal edilir mi diye bakınmıştık...
Kullanıcı avatarı
mech16

Mesaj 2fast4u » 10 Ara 2010, 12:13

clk o donemın fanatıklerı olarak beynımden gecenlerı yazıyorum nerde o atmosferık motorların dayanılmaz cazıbesı sımdıkı gıbı turbo beslemelı 150 hp ler degıl 2.0 16v 150 beygırlerı gti ruhunu ozledık 205 1.9 gti lar 1,6 gtı unutmadım....civic si... crx ruhları gerı gelsın golf gtı in o yurumeyen motorunu bıle arar olduk.33 1.7 16v hastasıydım yırtan sesı K&N ILE bambaska olurdu.145 yoncalar yağ yaksa bıle bızımdı .m3 321 beygırdı ama zevklıydı...ah dıyorum merco 190 amg 2.5 evo ıle eserdı caddelerde ...ford dıye bır araba cosworth ıle kanatlanırdı yesıldı ama tektı ....911 kucuk ama efsaneydı neyse daha fazla yazmayacağım sıze bol esp lı dızellı multıfunctıon trıptronıklı gunler....:(
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj herofb » 10 Ara 2010, 12:21

2fast konu K&N'e gelmişken maalesef :) turbo beslemeli bir aracım var, kutu içi replacement filtre tavsiye eder misin? amaç ses değil motor daha rahat nefes alsın uzun ömrülü olsun
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 10 Ara 2010, 12:29

Sen 2fast'e sordun ama ben cevap vereyim. Kutu ici K&N'ler performans adina günümüz motorlari icin acik filtrelerden cok daha verimli. Acik filtreler araclarin sensör ayarlarina tam uyum saglamadigi icin kimi zaman ciddi problemler cikartabiliyor. Bence kutu ici filtre süper sonuc verecektir. Yalniz sürekli bakimini yapmani tavsiye ederim yoksa motorun icin pislik doluyor :D Benim basima geldigi icin söylüyorum.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 10 Ara 2010, 12:51

clk ya ek olarak acik filtre zaten Tr icin uygun aparatlar degildi her zaman toz pislik iceren havamiz bu filtreler sayesinde motor girisinde kurum yapiyordu ve elbette ic kismina capaklar tasimasi muhtemeldi. Hatta bir donem sunger filtreler piyasaya suruldu akllima gelen kingdragon marka olanlar tam bir felakketti cunku yika ve tak mantiginda benzinli model arabalarin taktiklarina benzer bir durum yasandi.Bende kutu ici oneririm ozellikle gunluk kullanim aracin icin dusunuyorsan/
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj herofb » 10 Ara 2010, 14:19

her ikinizede çok teşekkür ederim,zaten açık filtre yok bilmem ne kiti falan düşünmüyorum sadece hem yetkili hem de özel servisler kafamı karıştırdı,kimi diyor turbolu araçta iyi bir kutu içi filtre şart kimi de orjinal kağıt filtre en iyisi böyle kaldım bende :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj 4n6 » 11 Ara 2010, 14:07

Bond "darısı başınıza" deyince ben de forum acemisi olarak sazan gibi atlamışım "güle güle kullan" falan diye.. :D Neyse Allahtan sedir sektirmemiş, hemen kibarca uyarmış. Dil konusunda da sedir'in ve Bond'un titizliğini sonuna kadar destekliyorum. Not: Soru eklerinin ("mi", "mu", vb.) yanısıra "dahi" anlamındaki "de-da" eklerinin de ayrı yazılmasına aman dikkat. :)
Ayrıca, "yaşlı" muhabbeti konusuna gelince; razz, clk, 2fast4u.. Buyrun, bu da benden bir yaşlı muhabbeti: Nike diye bir marka henüz yok. Şimdi ayağa düşen bez konversler zorlukla bulunuyor. Hatta Türkiye basketbol ligindeki oyuncular bez konverslerle çıkıyorlar maçlara. Levi's gene Levi's. Yaygın olarak kavuniçi üzeri siyah yazılı etiketlileri var. Ama en kıymetlileri kırmızı üzeri beyaz yazılıları, görenin gözünü alır. Ama Super Rifle, Lee (Şimdiki Lee'ler gibi değil o zamanki Lee'ler, çok güzeller. Lee Cooper gibi saçmalıklar icat bile edilmemiş), Wrangler, Roy Rogers markaları da çok popüler. ODTÜ'de kompüter (TDK "bilgisayar" kelimesini icat etmemiş henüz) var, İTÜ'nün de varmış galiba. Murat 124'ün günlük maliyeti 11 lira diye televizyonda reklamları oynuyor. Renault 12 çıkmış, Murat 124'çülerin "içi dar" propagandasına karşılık reklamlarında Hüseyin ALP'i (Türkiye'nin o zamanlarki tek 2 metre üzeri basketbolcusu. Garibim basketbolcu falan değildi aslında, köyde bulmuşlar, alıp basketbolcu yapmışlar. Sahada, pota civarında dururdu. Topu ona atarlardı, o da potaya atardı) oynatıyor.
sedir, aşina geldi mi bu yaşlı muhabbeti?
Kullanıcı avatarı
4n6

Mesaj sedir » 11 Ara 2010, 16:58

İsteyip de arka arkaya dizemediğim cümleleri, anıları peşpeşe yazmışsın, eline sağlık 4n6.
Akran kelimesi bile yetmez, yaştaşız ne de olsa, aşina gelmez mi hiç?
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: coparan, Majestic-12 [Bot] ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners