Ksk74 yazd覺:Birka癟 ay 繹nce (yaz覺n) 1931 chrono serisi birini 2.el ama s覺f覺r ayar覺nda severek ald覺m. Saathemen hemen hi癟 kullan覺lmam覺t覺 ve 1 y覺ld覺r yat覺yordu.
Ald覺ktan sonra biraz 癟al覺s覺n rand覺mana girsin derken evde kolumda tak覺l覺yken pek de al覺覺k olmad覺覺m kelebek tokadan s覺yr覺larak yar覺m metreden yere d羹t羹. Kelebek toks覺nda bariz bir dizayn hatas覺 var.! 43 yada 44 mm olan saat bezelin sol taraf覺ndan hafif bir g繹癟me yaparak bezelin i癟 k覺sm覺nda (cama yaslanan k覺sm覺n) k羹癟羹c羹k bir bombe yapm覺.襤Lk bata tamam bezelde 癟ok hafif hasar olutu (g繹zle pek g繹r羹nmeyecek seviyede) ama kayda deer birey yok derken yaz覺n nem vb ile kadran i癟inde ki buulanma ile ciddi iz/leke b覺rak覺nca durum vehamet kazand覺. Bilinen bir ustaya sordum bezel deimeli dedi su ge癟irmezlik sorun olur vb dedi hakl覺 olarak. Yetkili servisine mail att覺m cevap bile gelmedi. Arad覺m ilgi alaka neredeyse s覺f覺r d羹zeyinde, utanmasalar yeni saat paras覺 isteyecekler bir bezel deiimi i癟in.
Baz覺 model ve dizaynlar覺n覺 癟ok beeniyor ve kaliteli g繹r羹yordum ancak 50 cm.den d羹me ve yamulma performans覺 ile g繹z羹mden 癟ok d羹t羹. st羹ne saat yatmas覺n 癟al覺s覺n diye kurduum bir d繹nemde dalg覺nl覺ktan 繹t羹r羹 "takvim deiim saatinde" takvimi deitirirken muhtmelen bir yay覺da k覺r覺ld覺 ve saat iyice 癟繹p hale geldi malesef. HAla 癟ok beeniyorum modelini hala g羹zel t覺k覺r t覺k覺r 癟al覺覺yor ama k覺r覺lan par癟a bazen mekanizmeye s覺k覺覺yor vb full problem olmaya balad覺. anss覺zl覺k kader vb ne derseniz ne deyin (ki sat覺c覺 ile pazarl覺k bile yapmam覺t覺m g繹z羹/ah覺 kalmas覺n diye) g羹zelim saat elimde patlad覺 gibi.
襤mdi bu markay覺 TR'de neredeyse damping fiyatlar覺yla sat覺p elden 癟覺karmya 癟al覺覺yor baz覺 ciddi maazalar a癟覺kcas覺 bir nedeni olmal覺..!!
BUg羹ne dek en dandik markalara kadar yere 癟ok saat d羹羹rd羹m saa sola 癟arpt覺m vb ama hi癟 b繹yle bir ey yaamam覺t覺m. Bu markada ba覺ma gelen 癟ok ciddi bir g羹ven kayb覺 yaratt覺 bende...
Son 癟are 羹reticiye mail atarak bir 癟繹z羹m soraca覺m. 襤svi癟relilerle saat deil ama zaman覺nda 癟ok sanayi makinas覺 ii yapt覺覺m i癟in pek de 羹mitli deilim malesef.!! Saati harc覺alem tamir ettirip bir ekilde kullanmaya 癟al覺aca覺m覺 d羹羹n羹yorum umar覺m "swiss made" yan覺lt覺r.
Yan覺l覺rsam durumu payla覺r覺m...
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 92 misafir
|