T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
ceyyhun » 08 Oca 2019, 13:55
Merhaba arkadalar,
Konu bal覺覺ndaki gibi bir sorun yaamaktay覺m. Saatlerin silikon kay覺lar覺, saat kutusunda ya da d覺ar覺da fark etmeksizin zamanla bala dald覺r覺lm覺 gibi yap覺 yap覺 oluyor. En son Oris TSF saatimde de bu sorunla kar覺lat覺m. Baz覺 kulakl覺k kordonlar覺nda da bu sorunu yaamaktay覺m. Daha 繹nce bunu yaam覺 ya da 癟繹z羹m 繹nerisi sunabilecek olan varsa 癟ok sevinirim.
imdiden teekk羹rler.
-

ceyyhun
-
- Kay覺t: 19 Au 2011, 18:11
ilkayacil » 08 Oca 2019, 14:13
Bileginiz cok terliyorsa vucut asidi kaynakli olabilir mi acaba bilemiyorum fikir vermek istedim
SM-J700F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
-

ilkayacil
-
- Ya: 32
- Kay覺t: 15 Au 2018, 13:26
cihanmert » 08 Oca 2019, 18:13
Teniniz yal覺 ise ( benimde yal覺 say覺l覺r ancak bu tarz sorun yaamad覺m) san覺r覺m a覺r覺 yal覺 olmasi gerek ve g羹n i癟erisinde ter ile d覺 fakt繹rler, toz vs gibi etkenlerinde toplanmas覺 ile oluabilir diye d羹羹nd羹m. Kordonun orjinal olmamas覺 diyecektim ancak oris saatte imkans覺z bir ihtimal.
-

cihanmert
-
- Kay覺t: 08 Oca 2018, 09:29
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 89 misafir