TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Aya Ayak Basışın 50. Yıldönümü

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Aya Ayak Basışın 50. Yıldönümü

Mesaj dogodenizli » 23 Tem 2019, 14:39

görkemk yazdı:şimdi bu 321 in çelik versiyonuda çıkar ama onu satın almak her yiğide nasip olmayacak gibi gözüküyor , yılda 2000 - 3000 adet arası 321 mekanizma üreteceklerinden filan bahsediliyor. Omega bu mekanizmayı kullanacağı saatleri zannımca rolexin daytonasıyla aynı ayarda tutmaya çalışacak. Bu model platinum daytonanın yerine , çelik olanda bulunmaz hint kumaşı daytonanın yerine satılacak ve aynı mantıkla. Yani limitli üretim olmasada sınırlı üretim yapılarak yüksek fiyat - talep durumunu rolex gibi tutturabilirmiyiz diye bi test edecekler.

asıl sıkıntı su anda standart proffessional Modellerde kullandıları 1861 mekanizmayı yeni tanıttıkları METAS sertifikalı 3861 ( aynı mekaznizmanın manyetik dirençli COSC sertifikalı versiyonu ) ile değiştirip değiştirmeyecekleri. Bence değiştirecekler ve fiyata en az + 1000$ ekleyecekler. Aynı seamaster 300 de olduğu gibi değişim 2 seneye kadar tamamlanır diye düşünüyorum.

Görkem Bey olaya çok zekice yaklaşmış.

Meğer birçoğumuz benzer şeyleri düşünüyormuşuz. Ancak bence bu plan omega açısından hüsranla sonuçlanacak. Zira fiyAt yükseltmek bu kadar basit bir şey değil. Hadi diyelim yükseltti, o fiyatlardan o saati-mekanizmayi satabilecek mi omega?
Diyelim satamadı,saat tutulmadı o zaman ne olacak?
Kullanıcı avatarı
dogodenizli

Mesaj eyimen » 24 Tem 2019, 15:29

görkemk yazdı:şimdi bu 321 in çelik versiyonuda çıkar ama onu satın almak her yiğide nasip olmayacak gibi gözüküyor , yılda 2000 - 3000 adet arası 321 mekanizma üreteceklerinden filan bahsediliyor. Omega bu mekanizmayı kullanacağı saatleri zannımca rolexin daytonasıyla aynı ayarda tutmaya çalışacak. Bu model platinum daytonanın yerine , çelik olanda bulunmaz hint kumaşı daytonanın yerine satılacak ve aynı mantıkla. Yani limitli üretim olmasada sınırlı üretim yapılarak yüksek fiyat - talep durumunu rolex gibi tutturabilirmiyiz diye bi test edecekler.

asıl sıkıntı su anda standart proffessional Modellerde kullandıları 1861 mekanizmayı yeni tanıttıkları METAS sertifikalı 3861 ( aynı mekaznizmanın manyetik dirençli COSC sertifikalı versiyonu ) ile değiştirip değiştirmeyecekleri. Bence değiştirecekler ve fiyata en az + 1000$ ekleyecekler. Aynı seamaster 300 de olduğu gibi değişim 2 seneye kadar tamamlanır diye düşünüyorum.

Neredeyse tamamına katılmakla birlikte, yeni mekanizmalı saatlerin 500$ fazlaya satılacağını düşünüyorum ki, eski versiyon da katalogtan çıkarılmayacak. İsteyen ucuza eski verisyonu da alabilecek.
Ben yeniyi alacağım bu arada :D
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj dogodenizli » 24 Tem 2019, 16:53

eyimen yazdı:

Neredeyse tamamına katılmakla birlikte, yeni mekanizmalı saatlerin 500$ fazlaya satılacağını düşünüyorum ki, eski versiyon da katalogtan çıkarılmayacak. İsteyen ucuza eski verisyonu da alabilecek.
Ben yeniyi alacağım bu arada :D

Hocam dediginiz gibi olursa eski versiyonu alan çıkmaz diye düşünüyorum :D
dolayısıyla en az 1000 dolar fark koyarlar eski versiyonla yenisi arasına.
Ama umarım dediginiz gibi olur ve fiyatları fazla şişirmezler
Kullanıcı avatarı
dogodenizli

Mesaj Mustafa2121 » 26 Tem 2019, 13:08

İnsanoğlu 50 yıl önce gerçekten çok büyük bir başarıya imza attı ve Ay’a ayak bastı. Bu tarihi başarının 50. yıl dönümü anısına bir araya gelen NASA ve Xeric, bu heyecanı her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz bir saat hazırladı. Trappist-1 NASA Edition isimli saat, gerçekten göz alıcı bir tasarıma sahip. Daha önce satışa sunulan Trappist-1 üstüne kurulan ve NASA ortaklığında daha etkileyici hale getirilen ürün, merkezine adını da Dünya’dan 39 ışık yılı uzaklıktaki yıldız Trappist-1 yıldız haritasını konumlandırıyor. Su geçirmeyen, paslanmaz çelik bir kasası bulunan ve Apollo 11 görevinde de kullanılan dış bükey Hesalite cam ile korunan saat, birçok farklı tasarıma ve birisinden özel arka işlemelerin olduğu iki farklı versiyona sahip. Yıldızlara işaret eden fosforlu zeminle göz alan saat, akrep ile yelkovanı gezegen yörünge dönüşü şeklinde karşımıza getiriyor. Ayrıca saatte bir Trappist-1 yıldız haritası odağında hazırlanan kol daha yer alıyor.

Bu saatin arkasında şu an büyük bir başarıya ulaşmış bir Kickstarter projesi yer alıyor. Bağış üzerinden satışa sunulan model, hedeflenen 10 bin dolarlık bağışı tam 1.4 milyon dolar seviyesine kadar taşımış durumda. Bu ürüne ulaşmak için burada yapılabilecek en az 179 dolar bağış yeterli oluyor. Daha üst versiyonlar 289 dolar hatta 500 dolara kadar çıkıyor. Bağış üstünden satın alamlara 2019 Aralık ayında gelecek saatin, satışa yüzde 25 daha pahalı çıkacağını belirtmekte fayda var.

https://www.kickstarter.com/projects/wa ... escription
Kullanıcı avatarı
Mustafa2121

Önceki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 124 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners