Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Öncelikle herkese iyi geceler ilk defa otomatik saat aldım yalnız şöyle bir problem var saat kolumdayken sürekli duruyor yalnız gece uyurken çıkarıyorum sabaha kadar çalışıyor durmuyor ama koluma takınca bazen yarım saatte bir bazan 20 dk bir duruyor sallayınca çalıyorlar bazen de çok fazla sallamam gerekiyor çalışması için bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim koluma takınca neden duruyor da sabit bir yere bıraktığım da durmuyor.
Merhaba hocam saati sıfır aldım aldığım günden beri koluma takınca duruyor masanın üstünde çalışıyor aldığım firma salı günü firma ile görüşüp döneceklerini söylediler
Saati 15 gün içinde almışsanız aldığınız yer ile görüşün değişim talep edin hocam, 0 aldığım saatin ilk haftadan içinin açılmasını istemiyorum vb gibi cümleler baskı yapabilir mağazaya karşı .
Mert2344 yazdı:Merhaba hocam saati sıfır aldım aldığım günden beri koluma takınca duruyor masanın üstünde çalışıyor aldığım firma salı günü firma ile görüşüp döneceklerini söylediler
İnternet üzerinden mi aldınız. Aracı site falan var mı.? (n11, gittigidiyor gibi.) Saatin markası, modeli nedir? Sıfır üründe ücret iadesi talep etme hakkınız var diye biliyorum.