TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Aran覺za yeni kat覺ld覺m ve merak ettiklerim var:)

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Aran覺za yeni kat覺ld覺m ve merak ettiklerim var[emoji3]

Mesaj monopusher » 15 Nis 2022, 19:01

prx yazd覺:
monopusher yazd覺:Bendede tag heuer var 2 tane 2 Side quartz gayet memnunum ka癟 senedir bir s覺k覺nt覺s覺 n覺 g繹rmedim

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi

Bende yeni longines conquest ald覺m krono.otomatik hydroconquest le ayn覺 fiyatt覺 ama 繹zelliklerini ve g繹r羹n羹羹n羹 癟ok baar覺l覺 buldum ve aldim
Hay覺rl覺 olsun kronolu otomatik mekanizmalar daha komplike olduu i癟in fiyatlar覺da zaten pahal覺 oluyor chronolu pilli neden olmas覺n o da bir se癟im fiyatlar belli otomatik pilli aras覺ndaki fiyat fark覺da web sitelerinde belli zaten

https://www.quadran.com.tr/tag-heuer?filtre=[{%22FilterType%22:%22tdetay%22,%22FilterId%22:%2213%22,%22FilterValues%22:[%2218%22,%2217%22]}]&sira=URUNFIYATIORJINAL&yon=DESC

300 binede var 100 binede 40 binede seiko tudor vs.. tag pilli olabilir ama mesela d繹ner bezelin i癟ilii bile farkediyor

the difference is to be sharper than anyone else.
Kullan覺c覺 avatar覺
monopusher

Kay覺t: 05 Oca 2019, 21:36

Re: Aran覺za yeni kat覺ld覺m ve merak ettiklerim var[emoji3]

Mesaj prx » 15 Nis 2022, 22:14

monopusher yazd覺:
prx yazd覺:
monopusher yazd覺:Bendede tag heuer var 2 tane 2 Side quartz gayet memnunum ka癟 senedir bir s覺k覺nt覺s覺 n覺 g繹rmedim

Bende yeni longines conquest ald覺m krono.otomatik hydroconquest le ayn覺 fiyatt覺 ama 繹zelliklerini ve g繹r羹n羹羹n羹 癟ok baar覺l覺 buldum ve aldim
Hay覺rl覺 olsun kronolu otomatik mekanizmalar daha komplike olduu i癟in fiyatlar覺da zaten pahal覺 oluyor chronolu pilli neden olmas覺n o da bir se癟im fiyatlar belli otomatik pilli aras覺ndaki fiyat fark覺da web sitelerinde belli zaten

https://www.quadran.com.tr/tag-heuer?filtre=[{%22FilterType%22:%22tdetay%22,%22FilterId%22:%2213%22,%22FilterValues%22:[%2218%22,%2217%22]}]&sira=URUNFIYATIORJINAL&yon=DESC

300 binede var 100 binede 40 binede seiko tudor vs.. tag pilli olabilir ama mesela d繹ner bezelin i癟ilii bile farkediyor

ya bende 4 tane ikisi otomatikti visodate ve le locle bak覺ma gitti geldi birisinde sorun yaad覺m zar zor yapt覺rd覺m onlar覺 elden 癟覺kartt覺m daha sonra prx powermatic 80 ald覺m le locle powermatic 80 ald覺m gayet iyi 癟al覺覺yorlar ikitane otomatik var diye bu saatte perpetual deiik bi krono g繹r羹n羹羹 de g羹zel.ve vhp very high precision 癟ok hassas deerli bir saat olduu icin ayda deil y覺lda sadece 5 saniye sapmas覺 var hem burada omegaswatch saatin resimleri geldi 癟ok otomatik saat sever undan alabilirim bundan alabilirim dedi bu pilli saatlerden yaniliyormuyum?.ben ahsen beyenmedim pilli saatide sevmeme ramen g繹r羹n羹羹 hi癟 houma gitmedi ben asl覺nda longines hydroconquest diver alicaktim otomatik ama onu 6 7 ay erteledim ayn覺 fiyatt覺 longines kronograf conquest le.memnunum yani.tabi dier saatlerimlede. :arrow: :thumbup:
Prx; Batt覺 bal覺k yan going.
Kullan覺c覺 avatar覺
prx

Kay覺t: 29 Eyl 2021, 22:28

Mesaj rolexcollector » 15 Nis 2022, 23:27

prx yazd覺:
monopusher yazd覺:
prx yazd覺:

ya bende 4 tane ikisi otomatikti visodate ve le locle bak覺ma gitti geldi birisinde sorun yaad覺m zar zor yapt覺rd覺m onlar覺 elden 癟覺kartt覺m daha sonra prx powermatic 80 ald覺m le locle powermatic 80 ald覺m gayet iyi 癟al覺覺yorlar ikitane otomatik var diye bu saatte perpetual deiik bi krono g繹r羹n羹羹 de g羹zel.ve vhp very high precision 癟ok hassas deerli bir saat olduu icin ayda deil y覺lda sadece 5 saniye sapmas覺 var hem burada omegaswatch saatin resimleri geldi 癟ok otomatik saat sever undan alabilirim bundan alabilirim dedi bu pilli saatlerden yaniliyormuyum?.ben ahsen beyenmedim pilli saatide sevmeme ramen g繹r羹n羹羹 hi癟 houma gitmedi ben asl覺nda longines hydroconquest diver alicaktim otomatik ama onu 6 7 ay erteledim ayn覺 fiyatt覺 longines kronograf conquest le.memnunum yani.tabi dier saatlerimlede. :arrow: :thumbup:
Maaallah

The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Re: Aran覺za yeni kat覺ld覺m ve merak ettiklerim var:)

Mesaj dkmbismarck » 16 Nis 2022, 03:32

Quartz saat tercih edecek olsayd覺m hem analog hem dijital g繹stergeli 癟ok fonksiyonlu bir saat tercih ederdim heralde.Bu segmentte g繹zdem Tissot T-Touch serisi.

Aylard覺r saat videolar覺 izleyip foruma 羹ye olacak kadar ilginizi saatlere verdiinize g繹re otomatik alman覺z bence daha s覺hhatli olacakt覺r.Monaco serisinin kasa yap覺s覺 hounuza gidiyorsa benzeri olarak Tissot quadrato serisinin 7750 mekanizmal覺 versiyonlar覺n覺 繹neririm.Resim

SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
dkmbismarck

Ya: 39
Kay覺t: 23 Nis 2011, 18:37

Mesaj gozdentunay » 16 Nis 2022, 20:38

Benim kolleks覺yonda genel tercihim otomatikten yanad覺r ancak Quartz veya Otomatik farketmez kolunuza takt覺覺n覺zda sizi mutlu ediyorsa al覺n gitsin keyfini s羹r羹n..

Kullan覺c覺 avatar覺
gozdentunay

Kay覺t: 24 Kas 2017, 10:58

Mesaj Derici » 17 Nis 2022, 01:41

Quartz ve mekanik mekanizman覺n aras覺ndaki g繹r羹nt羹 fark覺.
ResimResim
Kullan覺c覺 avatar覺
Derici

Kay覺t: 09 Mar 2021, 17:11

Mesaj sinann » 18 Nis 2022, 16:17

imdi bolluk var millet ne yapaca覺n覺 a覺r覺yor. 60 sene 繹nce biz ilk saatimizi ansl覺ysak s羹nnet olduumuzda al覺rd覺k. O zaman 羹zerinde d繹viz ta覺yamazd覺n, ithalat yoktu. Genelde e dost d覺ardan bireyler getirirse sahip olurdun yada ka癟ak gelen mallardan bireyler alabilirsen al覺rd覺n. O yokluk i癟inde mutluyduk. Son zamanlarda da hereye ula覺labilese de ekonomik durumdan dolay覺 kaliteli 癟ou eye sahip olamamaya balad覺k. O zamanlar 癟in mal覺 diye birey bilmezdik saatler 癟ounlukla isvi癟re mal覺yd覺, alman mal覺yd覺 vs. Quartz nedir bilmiyorduk. Zannedersem bana s羹nnetde gelen saat movado markayd覺. O zamanda da saatler pek ucuz deildi. Her 癟ocuun kolunda g繹remezdiniz ama bu g羹nk羹 kadar kalitesiz saat 癟繹pl羹羹 halinde deildi ortal覺k. imdi 5-10 dolara saat al覺n覺yor ve se癟enek 癟ok fazla b羹tcenin g羹c羹ne g繹re istediine ulaabiliyorsun. Saatleride radyoya g繹re ayarlard覺k. Cep telefonu, televizyon yoktu. Haberler balamadan radyo saat ayar覺 verirdi saatimiz ayarlard覺k bazen saat radyo ayar覺nda sapma yapard覺 saate hi癟 ellemezdik ertesi g羹n gene radyoyla ayn覺 olurdu.herhalde radyo yay覺nlar覺nda sapma olurdu.
Kullan覺c覺 avatar覺
sinann

Kay覺t: 01 Oca 2022, 00:49

Mesaj g繹rkemk » 18 Nis 2022, 17:08

Derici yazd覺:Quartz ve mekanik mekanizman覺n aras覺ndaki g繹r羹nt羹 fark覺.
ResimResim

quartz ve mekanik saatler aras覺ndaki g繹r羹nt羹 fark覺

Resim
Resim
Resim
Resim

Resim

pille 癟al覺an bir saatin mekanizmas覺 baz覺 mekaniklerden daha iyi g繹r羹nebilir. 繹nemli olan saatin kaliteli malzemelerden yap覺lm覺 olmas覺d覺r
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Kay覺t: 02 Eyl 2016, 14:57

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 66 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners