TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Refurbished Saatler Ger癟ekten Var M覺d覺r?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Refurbished Saatler Ger癟ekten Var M覺d覺r?

Mesaj brifing » 07 Haz 2011, 19:47

arkdalar merak ettiim bi konu var ge癟en bi yerde daha burberry marka saat g繹rd羹m adam koulsuz iade edebileceimi s繹yledi saate de refurbished olduunu s繹yledi..garanti belgesinden kullanma k覺lavuzuna kadar her eyi olduunu s繹yledi ama gelin g繹r羹n ki fiyat覺 350 tl fln d覺..ger癟ekten refurbished diye bi olay var m覺 yoksa sahte veya replika 羹retimin ad覺na m覺 refurbished diyorlar?

hatta linki de veriyim bir de 羹stadlar baks覺n?
https://www.indirimplus.com/43014-burberry-bu7701
Kullan覺c覺 avatar覺
brifing

Kay覺t: 27 Mar 2011, 03:37

Re: Refurbished Saatler Ger癟ekten Var M覺d覺r?

Mesaj bavyerablue » 07 Haz 2011, 22:40

Bildiim kadar覺yla "refurbished" ifadesi 癟eitli sebeplerle t羹keticiden 羹reticiye d繹nen 羹r羹nler i癟in kullan覺l覺yor. bu yasal s羹rede giderilemeyen sorunlar yada ay覺pl覺 mal gibi nedenlerle ger癟ekleebilir. 羹retici de bu 羹r羹nleri elden ge癟irerek bir ekilde piyasaya s羹r羹yor. sonu癟ta bir garanti s繹z konusudur ama kapsam覺 nedir bilmiyorum hi癟 b繹yle bir 羹r羹n kullanmad覺m. sadece fotorafa makinelerinde hareketli bir refurbished piyasas覺 olduunu biliyorum.
Bu arada o fiyat i癟in forumdaki 羹statlar tahmin ediyorum daha farkl覺 se癟eneklere y繹nelmenizi tavsiye edeceklerdir...
Kullan覺c覺 avatar覺
bavyerablue

Kay覺t: 12 Nis 2011, 16:56

Mesaj brifing » 08 Haz 2011, 01:20

tamamd覺r hocam bekliyorum yazacaklar覺 saolas覺n..
Kullan覺c覺 avatar覺
brifing

Mesaj sedir » 08 Haz 2011, 09:02

Kelime anlam覺 yeniden elden ge癟irilmi, cilalanm覺 olan "refurbished" 羹r羹nler onar覺labilecek her 羹r羹nde olabilir. Ben de bilgisayar ararken kar覺lam覺t覺m. Bu 羹r羹n羹n hangi ilemden ge癟tii ve bunu ne derece kabul edeceiniz 繹nemli. Yetkili serviste yap覺lan bir "refurbishment" ilemi saatin siz kullanmadan servis ilemi g繹rmesi gibi d羹羹n羹lebilir. Defolu 羹r羹nleri bu adla sat覺yor olabilirler ama bu doru bir davran覺 olmasa gerek. Sat覺c覺y覺 ve hangi nedenle elden ge癟irildiini sorgulamak gerekir.
Yine de insan覺n i癟ine birey tak覺l覺r hani ;)
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj brifing » 08 Haz 2011, 14:26

i癟ine tak覺lmas覺 bir yana hocam oras覺 ayr覺 bi konu:) fakat fiyat olarak ne dersiniz yani b繹yle bi durumda b繹yle bi fiyat normal midir? tak覺ld覺覺m nokta o.
Kullan覺c覺 avatar覺
brifing

Mesaj sedir » 08 Haz 2011, 15:09

Tecr羹bem yok. Ancak bir癟ok saatte %70-80 indirim yap覺labildiini (internet 羹zerinde) her g羹n g繹r羹yorum(z). %30 olmazsa olmaz, %40 normal, %50 g羹zel indirim gibi duruyor zaten. Ben bu saat i癟in anormal derecede ucuz izlenimi almad覺m.
Vakit nakittir.
Kullan覺c覺 avatar覺
sedir

Ya: 62
Kay覺t: 07 Nis 2010, 21:03

Mesaj uzbey33 » 08 Haz 2011, 17:17

350 tl normal bir fiyat bu saat i癟in.
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullan覺c覺 avatar覺
uzbey33

Ya: 45
Kay覺t: 05 ub 2010, 19:18

Mesaj brifing » 08 Haz 2011, 22:19

ama ne biliym hocam ayd覺n saatte fln saatin normal deeri 1.400 tl fln olunca refurbished da olsa ne derece d羹er diye merak ettim olmad覺 sipari verriz fotolar覺 koysam buraya orjinal olup olmad覺覺n覺 anlayan 羹stadlar 癟覺kar heralde:) seiko da olduu gibi yazanlar bilirler:)
Kullan覺c覺 avatar覺
brifing

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 236 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners