Cok hos olmus, cok guzel bir deneyim yasamissiniz.

On bes sene once Rolex saatimi Turkiye'de yetkili satis noktasinin, yine
yetkili oldugu iddia olunan teknik servisinde tam bakima sokmustum... Derken 2019 yilinda Londra'da bir kez daha tam bakim yaptirmak istedim. Tabii orasi medeni ulke, hak + hukuk + adalet filan var; haliyle Rolex Service Center "hele bir soluklan, yegenim... evvela ben bir bakayim, neyi var neyi yok; sen ondan sonra karar ver." dedi.
Yaptiklari tani sureci sonunda saatin durumunu belirttiler, yazili olarak da beyan ettiler. Dikkatimi ceken saatin akrep ve yelkovaninda cizik olmasiydi. Ben bu saati yetkili servis harici baska bir yerde bakima sokmadigima gore nasil oluyor da cizik oluyordu? Ben de bu soruyu onlara sordum, gosterdiler... ve tecrubesiz bir girisim nedeniyle kadrandaki toz kalintilarini da sozel olarak ifade ettiler.
"Ne?!", "neden?!", "nasil?!" diye kendi kendime sorarken bana ilettileri tani formunun altindaki ifade dikkatimi cekti... Tum dunyadaki RSC sehirleri yaziyordu? Bilin bakalim neresi yok? (Evet, bildiniz Yeni Delhi'de yok ama Mumbai'de var.)
Iste ben de cahildim, Rolex bayisinin rengine kandim... hayale aldandim, bosuna yandim.

Sadede gelirsem; saatini seven ucaga binsin, ehil bir RSC'da bakimi yaptirsin.