Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Valla hocam, onlarca saat aldim sattim degistirdim.. Sabit kalan, ve sala degistirmeyi dusunmedigim tek saatim cartier tank. Benim icin cidden en zirve saatlerden birisidir.
Fiyat bandini bilmiyorum bile, ama oyun kesinlikle o yonde.
Bahsettiğiniz Yeni nesil Santoslar ise F/P anlamında Tank. Ama genel ise yani Vintage lerde dahil ise işin içerisine o zaman Santos Carree (ref 2961 çelik&Altın, ref: 2960 full çelik) Medium veya Bilek ölçünüz kalın ise Santos Galbee XL( ref: 2823 32mm kasa ölçüsü).
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada, santos demeyin dediniz biliyorum ama, tank onermenin yaninda, santos da inanilmaz bir daily watch. Uzun sure kullandim, cok ince, cok klas, muthis bir saat. Sonra kendi gevsekligimden sattim ben, illa satip baska bisi alacagim ya. Sattigima pisman oldugum nadir saatlerden biridir.