TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kad覺k繹y Nezihi ustada yaad覺覺m k繹t羹 tecr羹be hakk覺nda

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Kad覺k繹y Nezihi ustada yaad覺覺m k繹t羹 tecr羹be hakk覺nda

Mesaj Umutt » 13 Ara 2025, 17:30

Arkadalar ge癟tiimiz hafta 襤stanbulda , eski nesil bir Omega bileziinden bakla 癟覺kartmak i癟in; google yorumlar覺na bakarak, Kad覺k繹y Moda mevkiinde, Nezihi Usta isimli saat tamircisine gittim.

Takmadan 繹nce, ilemi yumuak bir zemin 羹zerinde ve 癟izmeye kar覺 繹zen g繹stererek yapmas覺n覺 繹zellikle rica ettim. Bilezie major bir hasar vermemesine kar覺l覺k, hi癟 de 繹zenli davranmad覺覺n覺 s繹ylemek isterim. elik bilezik sert zemine oat pat vurduk癟a i癟im i癟imi yedi.

Bilezikten bakla 癟覺karmaya 500 tl, deneme i癟in takt覺覺m覺z 癟elik bileziin yerine tekrar silikon kay覺覺 takmaya 400 tl olmak 羹zere benden toplam 900 tl talep etti. a覺rd覺覺m覺 anlay覺nca ben saate g繹re para al覺yorum, dolarl覺k saat tak覺yorsun, bu saate normal dedi [emoji3]. X marka olsayd覺 daha da fazla al覺rd覺m dedi.. ( bizzat kendi ifadeleridir). Bu ilemi servisinden yapt覺rsam, benden min. 5-6 bin tl alacaklar覺n覺 s繹yledi [emoji3]

Dedim ki, y覺llard覺r servislere de muhtelif saat tamircilerine de gidiyorum , s繹ylediklerinizin hi癟biri ger癟ekle 繹rt羹m羹yor ve sizinle yaad覺覺m tecr羹beyi ilgili mecralarda da paylaaca覺m , bunu y羹z羹n羹ze kar覺 da s繹ylemi olay覺m.

Ve imdi sizinle payla覺yorum. Rakamlar tabii ki 癟ok k羹癟羹k ama zihniyet 癟ok irite edici. Zira biz tepki vermedik癟e, bu nobranl覺k, bu kabal覺k yeni normal oluyor, her ge癟en g羹n vasatl覺k s覺radanla覺yor.

Teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Re: Kad覺k繹y Nezihi ustada yaad覺覺m k繹t羹 tecr羹be hakk覺nda

Mesaj danGerfuLL » 13 Ara 2025, 17:48

Umut hocam sen bir de sanayiyi g繹r. [emoji846] Amortis繹rlerden biri yerine oturmu dieri oturmam覺 h覺z t羹mseine gelince bir taraf daha yukarda kal覺yor. Boyas覺z g繹癟羹k d羹zeltmeye g繹t羹rd羹m, g繹癟羹kte boya kalmad覺 癟ok 羹k羹r. [emoji2]

Memlekette ustadan bol bir ey yok 癟ok 羹k羹r hepsi de iini lay覺k覺yla yap覺yor. [emoji2][emoji2]

Bak覺ma saat verdik bir arkada ile 癟ok bilindik bir ustaya, kadran覺 癟izdi o da. [emoji2]

23049PCD8G cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
danGerfuLL

Ya: 41
Kay覺t: 16 Ara 2015, 14:45

Mesaj morningstar » 13 Ara 2025, 17:52

En g羹zeli evde kendin yapmak bu ilemleri ancak her saate uygun alet bazen elimizde olmuyor maalesef imdiye kadar kendim 癟覺karamad覺覺m bir bakla i癟in bir veya iki defa gittim saat癟iye 羹cret bile istemedi bu ilem i癟in markadan markaya 羹cret ancak bak覺mda deiir herkes kolay para kazanay覺m derdinde omega getirmi nas覺lsa zengindir zihniyetiyle 癟al覺覺yor belli ki ge癟mi olsun bu k繹t羹 tecr羹be i癟in

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
morningstar

Ya: 29
Kay覺t: 25 Au 2018, 23:45

Mesaj Bahas » 13 Ara 2025, 18:31

Umut bey ge癟mi olsun.

Pata k羹te 癟al覺mas覺 can s覺k覺c覺 elbette ama ustan覺n a癟覺k s繹zl羹l羹l羹羹n羹 takdir ettim. aka bir yana m羹teriye profile g繹re davranan b繹yle esnaf 癟ok memlekette ve hep gayriinsani gelmitir bana. Yabanc覺ya fazla fiyat s繹yler, kendi vatanda覺na farkl覺 davran覺r. lkenin en b羹y羹k problemi oldu iyi insan, iyi niyetli insan.

襤yi usta bulmak b羹y羹k mesele. Kald覺 ki ustalar burunlar覺ndan k覺l ald覺rm覺yorlar, biz de millet癟e 羹lkemizde iyi ustalar覺m覺z var diyoruz ama san覺r覺m her alanda say覺lar覺 癟ok癟a az.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Bahas

Ya: 38
Kay覺t: 22 Tem 2011, 18:29

Mesaj eskiserkan » 13 Ara 2025, 19:04

襤nsanin keyfini kaciran bu kasaplardan bol malesef, gecmis olsun.

Bu tarz paldir kuldur ozensiz is yapanlardan saati kurtarip oradan kacmak en iyisi.
Kullan覺c覺 avatar覺
eskiserkan

Kay覺t: 16 May 2010, 23:37

Mesaj cbmad » 13 Ara 2025, 19:37

Gecmi olsun , k繹t羹 bir tecr羹be yaam覺 olmak can s覺k覺c覺, saatin hasar almam覺 olmas覺 ise sevindirici. Keke saati masaya tak tak vurduunda ilemi yapmadan isteseydiniz sonraki kaba tavr覺na ahit olmadan 癟覺kard覺n覺z ama insan sevimsiz g繹z羹kmemek k繹t羹 olmamak i癟in sineye 癟ekiyor. Bakalar覺 ayn覺 eyi yaamas覺n diye uyar覺n覺z i癟in teekk羹rler, sal覺k olsun.
Kullan覺c覺 avatar覺
cbmad

Ya: 46
Kay覺t: 16 Au 2012, 13:47

Mesaj slhgzl » 13 Ara 2025, 19:58

Gecmis olsun Umut bey
Civil Engineer
Kullan覺c覺 avatar覺
slhgzl

Kay覺t: 30 Nis 2017, 15:46

Mesaj argentum » 13 Ara 2025, 20:25

Esnafl覺k zaten can 癟ekiiyordu, son y覺llarda tamamen bitti. Bu olayda ald覺覺 paradan ziyade bir de iini d羹zg羹n yapmamas覺 da s繹z konusu. Ge癟mi olsun.
Kullan覺c覺 avatar覺
argentum

Kay覺t: 27 Au 2013, 09:41

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 245 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners