TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Otomatik/Kurmal覺 Saatlerimizin Zaman Tutmas覺n覺 Paylaal覺m

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Otomatik/Kurmal覺 Saatlerimizin Zaman Tutmas覺n覺 Paylaal覺

Mesaj mturann » 08 Oca 2026, 12:57

Heyea yazd覺:Resim

襤lk ald覺覺mda g羹nl羹k -30 saniye sapmas覺 vard覺. Nh35 mekanizman覺n 癟ok kolay bir ekilde ayarlanabildiini duymu/okumutum ama kapa覺 a癟覺p m羹dahale etmeyi hi癟 d羹羹nmemitim bu zamana kadar. Saatin zaman tutma d覺覺ndaki her eyinden 癟ok memnundum ama 2 g羹nde 1 dakika geri kalmas覺 癟ok sinirimi bozuyordu. Gece tepe 羹st羹ne ya da ters 癟evirip koyduumda daha da geri kal覺yor, - y繹nde sap覺yordu. En son m羹dahale etmeye karar verdim. Saatin arka kapa覺n覺 a癟mak i癟in malzemem yoktu, koli band覺 ile a癟t覺m. K羹rdan覺n bir ucunu kesip hafif t繹rp羹ledim. Ufak bir dokunu yapt覺m bakt覺m -10 saniyeye d羹t羹 sapma. Tekrar a癟覺p ayarlad覺m vee sonu癟 g羹nde 0 saniye sapma. :D

D羹n akam bu saatlerde eitleyip koluma takt覺m. imdi kontrol ettim ve sapma yok.

Android i癟in watch accuracy meter isimli bir uygulama var; 癟ok faydas覺 oldu bu s羹re癟te. Ayarlay覺p uygulamadan kontrol ettim, sonra g羹n i癟inde kolumda kulland覺m ve tekrar bakt覺m. Ona g繹re bir ayarlama yapt覺m ve bu sonuca ulat覺m. Bundan sonra sapmas覺 olan saatlerime de ayn覺 eyi yapar覺m.

Saat de 癟ok g羹zel
Ellerinize sal覺k.
Tebrik ederim
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj Heyea » 08 Oca 2026, 13:55

depechemode yazd覺:
Heyea yazd覺:Resim

襤lk ald覺覺mda g羹nl羹k -30 saniye sapmas覺 vard覺. Nh35 mekanizman覺n 癟ok kolay bir ekilde ayarlanabildiini duymu/okumutum ama kapa覺 a癟覺p m羹dahale etmeyi hi癟 d羹羹nmemitim bu zamana kadar. Saatin zaman tutma d覺覺ndaki her eyinden 癟ok memnundum ama 2 g羹nde 1 dakika geri kalmas覺 癟ok sinirimi bozuyordu. Gece tepe 羹st羹ne ya da ters 癟evirip koyduumda daha da geri kal覺yor, - y繹nde sap覺yordu. En son m羹dahale etmeye karar verdim. Saatin arka kapa覺n覺 a癟mak i癟in malzemem yoktu, koli band覺 ile a癟t覺m. K羹rdan覺n bir ucunu kesip hafif t繹rp羹ledim. Ufak bir dokunu yapt覺m bakt覺m -10 saniyeye d羹t羹 sapma. Tekrar a癟覺p ayarlad覺m vee sonu癟 g羹nde 0 saniye sapma. :D

D羹n akam bu saatlerde eitleyip koluma takt覺m. imdi kontrol ettim ve sapma yok.

Android i癟in watch accuracy meter isimli bir uygulama var; 癟ok faydas覺 oldu bu s羹re癟te. Ayarlay覺p uygulamadan kontrol ettim, sonra g羹n i癟inde kolumda kulland覺m ve tekrar bakt覺m. Ona g繹re bir ayarlama yapt覺m ve bu sonuca ulat覺m. Bundan sonra sapmas覺 olan saatlerime de ayn覺 eyi yapar覺m.

Pand羹l羹n oradaki -/+ k覺sm覺ndanm覺 yapt覺n覺z.

Evet hocam. stteki ayar kolu ile beat deerini, alttaki ile sapmay覺 ayarlayabiliyorsunuz. Zaten + - ile y繹n羹 g繹steriyor. Saat - y繹nde sapma yap覺p geri kal覺yorsa h覺zlanmas覺 i癟in + y繹n羹ne doru k羹rdan gibi bir eyle ittiriyorsunuz. Minik bir dokunu yetiyor zaten. Kasa a癟覺kken i癟ine toz k覺l ka癟mamas覺 繹nemli. Bir de kapa覺 geri kapat覺rken contaya dikkat etmek laz覺m. Saat u an hala kolumda ve sapmas覺z ilerlemeye devam ediyor. :D

Resim

Bunun gibi 癟ok fazla video var. Bu video bana yard覺mc覺 olmutu.

https://www.youtube.com/watch?v=vz_1rhl1lvY

@mturann teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
Heyea

Ya: 31
Kay覺t: 08 Mar 2024, 15:27

Mesaj depechemode » 08 Oca 2026, 16:42

Teekk羹rler. uan maallah bir problemim yok. Ama olursa bende denerim.
Kullan覺c覺 avatar覺
depechemode

Kay覺t: 04 Oca 2023, 16:14

Mesaj Heyea » 09 Oca 2026, 11:15

depechemode yazd覺:Teekk羹rler. uan maallah bir problemim yok. Ama olursa bende denerim.

Bu zamana kadar neden denemedim diye hay覺fland覺m ben de. ok basit ekilde saati istediim dakiklie getirebiliyorum 癟羹nk羹. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
Heyea

Ya: 31
Kay覺t: 08 Mar 2024, 15:27

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners