TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tachymetre Tachymeter Yaz覺m Fark覺 Sorunu

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Tachymetre Tachymeter Yaz覺m Fark覺 Sorunu

Mesaj acemi » 21 Au 2011, 01:34

Merhaba Arkadalar yeni bir saat ald覺m "tissot Couturier Men's Black Automatic Chronograph Steel Watch t035.614.11.051.00" modeli saatide ucuz yada pahal覺 olmas覺ndan 繹nce; ger癟ek olmas覺n覺 ,sahte olmamas覺n覺 d羹羹nerek ayn覺 zamanda olas覺 bir ar覺za durumunda kar覺mda muhatap bulabilirim d羹羹ncesiyle ehirde bilinen bir saat癟iden ald覺m. Ancak yinede saati ald覺ktan sonra internetten replicam覺 deilmi diye kontrol edeyim dedim. Yerli yabanc覺 saat sitelerinden kutusu ve saati g繹zle anlayabildiim kadar覺yla kontrol etttim herey orjinal gibi idi. Saatteki ve kutudaki b羹t羹n yaz覺lar d羹zg羹n gerekli yerlerde kabartma yada her neyse amblem seri no vb herey tamam gibiydi. Hatta Elimden geldii kadar覺yla arka camdan eta makinan覺n ger癟ekliini bile sitelerden kontrol ettim. Hatta 羹r羹n ile gelen barkodu bile tobb sitesinden kontrol ettim barkod tissot a aitti. imdi buraya kadar herey iyide Sorun tissotun internet sitesinde 羹r羹n羹n resmi 羹zerinde tachymetre yazarken bende tachymeter yaz覺yor.Eyvah dedim heralde kaz覺kland覺m hemen 1-2 bilinen saat癟iye gittim. Ama hepsi saatin orjinal olduunu s繹yledikleri gibi onlar覺n vitrinlerindeki saatlerde de tachymeter yaz覺yor. Eve geldim ve internette jomashop.com ve 1-2 internet sitesindeki resimde de tachymeter yaz覺yor.Ama akl覺m覺 kar覺t覺ran baz覺 yerlerde bu tachymeter- tachymetre farkl覺l覺覺 saatin replica olduuna delil say覺l覺yor. Ama bu kadar b羹y羹k, y覺llar覺n maazalar覺 hepside replica satm覺yordur diyorum sonra akl覺ma acaba ithalat癟覺 firma direk replica m覺 getittiriyor diyorum, sonra koca firma hi癟 bu riske girer mi? hadi ben anlam覺yorum koca T羹rkiyede anlayacak kapasitede o kadar insan var 繹yle bir ey olsa 癟oktan duyulurdu adamlar覺n g羹nahlar覺n覺 alma diyorum. K覺sacas覺 kafam karmakar覺覺k oldu. Ben saat konusunda pek bir bilgim yok. S繹z羹 癟ok uzatt覺m. Sorum k覺saca u " Acaba saat de yazan tachymetre veya tachymeter yaz覺s覺 bir modelde ikiside olabilirmi yoksa internet sitesindeki yaz覺lar farkl覺 olduuna g繹re ben replica saat mi ald覺m? Anlamad覺覺m bir noktada benim gibi bir acemiyi her yerde kand覺rabiliyorken bu sahte saatin 羹reticileri- tabi eer sahte ise - bir bu yaz覺y覺 neden doru yazamad覺lar? biliyorum biraz uzun oldu imdiden cevaplayan herkese 癟ok tesekk羹r ederim
Kullan覺c覺 avatar覺
acemi

Kay覺t: 16 Au 2011, 22:25

Re: Tachymetre Tachymeter Yaz覺m Fark覺 Sorunu

Mesaj Thevenin » 21 Au 2011, 03:33

acemi yazd覺:...Ama bu kadar b羹y羹k, y覺llar覺n maazalar覺 hepside replica satm覺yordur diyorum sonra akl覺ma acaba ithalat癟覺 firma direk replica m覺 getittiriyor diyorum, sonra koca firma hi癟 bu riske girer mi?...

Agir paranoya :D Bu yazim farki saatin sahte olduguna isaret etmiyor diye dusunuyorum. Farkli pazarlar icin farkli dillerde yazim soz konusu. Modelin Amazon.com satis resmi asagida. Suphelenmenize sebep baska bir neden yok ise yetkili bir saatciden alinmis saat icin endiselenmeye de gerek yok.

Resim
Tissot Couturier T0356141105100
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj Clk » 21 Au 2011, 08:44

Yetkili bayii sahte saat satmaz. Zaten elinden gelen herseyi yapmissin, herkes orijinal oldugunu s繹ylemis. Thevenin'in aciklamasi dogru bir aciklama. Icin rahat olsun ;)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj acemi » 22 Au 2011, 10:16

Cevaplar覺n覺z i癟in teekk羹r ederim. O zaman bu yaz覺m fark覺n覺n herhangi bir saatin replica yada orjinal olduuna dair bir iaret olmad覺覺n覺 s繹yleyebilir miyiz ?
Kullan覺c覺 avatar覺
acemi

Kay覺t: 16 Au 2011, 22:25

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners