Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
someone » 24 Ara 2011, 19:08
Kbm yazdı:LPI benim Tag Heuger telefonumu servise almıştı, 2 günde çözeriz sıkıntıyı dediler ( Ücretli ) gerçekten de 2 günün sonunda telefonu polisaj yapılmış şekilde gönderdiler, yan yattı çamura battı falan olmaz LPI'da çok iyi çalışıyorlar.
Telefon yazmissin hocam, sanirim telefon merakin da var...
Ayrica ayni firma icin sunu soylemek istiyorum; kordon gibi malzemelerde bayilerine gore yari yariya fiyat veriyorlar.
-

someone
-
- Mesajlar: 13
- Kayıt: 03 Ağu 2011, 15:37
Archimed » 24 Ara 2011, 20:24
Ben de geçen yıl Tissot'umu tamir için LPI'a götürmüştüm ve oldukça düzgün bir hizmet almıştım.
Bu arada yanlış bilmiyorsam LPI yabancı orijinli bir firma ve piyasadaki pek çok sektörde gördüğümüz "hep bana" mantığıyla hareket eden patron firmaları dışında bir anlayışa sahip.
-

Archimed
-
- Mesajlar: 1396
- Kayıt: 01 Eki 2011, 14:28
mlm » 24 Ara 2011, 21:43
LPI'a bizden de selam ve tebrikler..

Instagram:
watchtron
anatoliastraps
-

mlm
-
- Mesajlar: 24019
- Yaş: 44
- Kayıt: 03 Ağu 2010, 02:59
- Konum: Ankara
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Eterna, fsinan, Google [Bot], Icarnaceast, kirpi ve 238 misafir