fsinan yazdı:Vallahi bence biraz değil, hepimizde normalin üstünde bir durum mevcut.
Normal adam orası burası çizilecek diye saati bizim gibi kollayıp, kumaşın üstünde yatırmaz geceleri(ben de yapıyorum)...
Geceleri üstünüde örtüyormusunuz

Saat çizildiğinde neler hissettiğinizi çok iyi bilirim hepinizi çok iyi tanıyorum Benzer duyguları mahalledeki saatçinin !! "Aha yine geldi işin yoksa dinle şimdi" Bakışlarıyla karşılaştığınızdada hissedersiniz yada komşunuzun sınıf arkadaşınızın size hafif egzantrik olduğunuzu söylediğindede yani hafif tedirginlik hafif kızgınlık arası ,sizi görenler şekerli turşu suyu içtiğinizi falan düşünürler

Kısacası bütün bu yazdıklarınız saatseverlerin klasik duygularıdır,sizleri toplumdan ayıran daha insancıl yapan şeylerdir.
Çünki saat sizin için kişiliğinizi yansıtan bir ayna ; onlar içinse kola takılan ve tiktak sesleri çıkaran hiç özen göstermedikleri için ucuz pil taktırdıkları , durmadıktan sonra tamire götürmedikleri için günde sadece iki kere doğru zamanı gösteren güvenilmez bir aksesuardır hatta artık cep telefonu çıktıktan sonra bu bile değildir ...
Çevrenizde tanıdığınız tüm saatseverleri düşünün ,gözünüzün önüne getirin ,farkedeceksiniz ki hepside sevecen karşısındaki insana saygılı ,çevreye hayvanlara sevecen ve koruyucu olduklarını göreceksiniz.