TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Baz覺 Saat Tasar覺mlar覺m

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Baz覺 Saat Tasar覺mlar覺m

Mesaj asymptote » 31 Oca 2012, 00:37

Enewwss ANSYS biliyorum, MSC ADAMS ve CATIA n覺n ilgili mod羹lleriyle uram覺l覺覺m vard覺r, bu dediim eyi hi癟biri yapam覺yor emin ol..
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj Vector » 31 Oca 2012, 00:40

Allahallah? O zaman vard覺r elbet bir yerlerde bir yaz覺l覺m. Ya da bu firmalar覺n bu programlara gelitirdii bir mod羹l.
Kullan覺c覺 avatar覺
Vector

Kay覺t: 16 Kas 2011, 01:13

Mesaj tmr5555 » 31 Oca 2012, 00:46

@asymptote: Projede mekanizma tasarimi gibi bir ise bulasmayi planlamiyorum, ETA 2824 kullanmayi dusunuyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
tmr5555

Kay覺t: 30 Oca 2012, 22:45

Mesaj asymptote » 31 Oca 2012, 00:50

Enewwss yazd覺:Allahallah? O zaman vard覺r elbet bir yerlerde bir yaz覺l覺m. Ya da bu firmalar覺n bu programlara gelitirdii bir mod羹l.

Olmas覺 muhtemel, 癟羹nk羹 mekanik saatlerde otonomi (g羹癟 rezervi) 羹zerinde 癟ok fazla 癟al覺覺lan ve son y覺llarda gelime kaydedilen bir konu..
tmr5555 yazd覺:@asymptote: Projede mekanizma tasarimi gibi bir ise bulasmayi planlamiyorum, ETA 2824 kullanmayi dusunuyorum.

En iyisini yap覺yorsun.. :D Koca irketlerin giri(e)medii bir ie hi癟 bulamamak gerek.. :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj mucadeleci » 31 Oca 2012, 01:13

tmr5555 ellerine sal覺k, son tasar覺m覺 bende beendim, ama kadran覺n ortalayan yuvarlak k覺sm覺n 癟ap覺 biraz k羹癟羹lse kadran g繹r羹n羹m羹 ferahlayacakt覺r, mekanizma ile ilgili *Bond un tavsiye ettii gibi 2. el bir vintage saat al覺p i癟indeki eta mekanizmay覺 kullanmak 癟ok mant覺kl覺 olacakt覺r, bu t羹r saatler 30tl den bal覺yormu, bu konuyla ilgili *Razz arkada覺m覺z gayet deneyimli o seni proje i癟in gerekli vintage saat konusunda y繹nlendirebilir.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj msturan » 31 Oca 2012, 01:36

Teknik olarak hi癟bir ey anlamasam da gelimeleri hayranl覺kla takip ediyorum.. :super: tmr5555, tebrikler.. :champ:
Eer bir Patek Philippe'e sahipseniz, art覺k 繹lebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullan覺c覺 avatar覺
msturan

Ya: 32
Kay覺t: 12 Mar 2011, 02:03

Mesaj drk » 31 Oca 2012, 02:35

Msturan, ayn覺 durumday覺z :) 襤in teknik k覺sm覺nda pek anlamad覺m ama merakla takip edeceim bu bal覺覺 :thumbup: tmr5555 tebrikler :champ: Ben en 癟ok ilk saati beendim, kare saat sevmememe ramen.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 190 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners