TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Neden Saat Takıyorsunuz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Neden Saat Takıyorsunuz?

Mesaj corto » 03 Kas 2012, 22:31

Forumda dikkatimi çeken bir nokta şu; kimi tek bir saate bağlı, kimi koleksiyon seviyor. Bana en ilginç gelen ise periyodik olarak saat değiştirip mümkün olduğu kadar farklı saatleri denemejk isteyenler.

Ben şahsen tek saatçiyim, bir şekilde duygusal bir bağ oluştu. Çalışmasa bile takabilirim neredeyse.
Kullanıcı avatarı
corto

Re: Neden saat takıyorsunuz?

Mesaj cenk » 03 Kas 2012, 22:33

elinde 50 tane bile saat olsa her zaman en az ikisi göz bebeği olacak ve daha sık kullanılacaktır bence :thumbup:
Kullanıcı avatarı
cenk

Re: Neden Saat Takıyorsunuz?

Mesaj asymptote » 03 Kas 2012, 23:50

Saat de çocuk gibidir, en az 1 en çok 4-5 tane olmalı.. ;) Bende şu an iki tane var (elektronik olanı saymıyorum) 3 tane daha yapmayı (pardon edinmeyi :D) düşünüyorum.. Koleksiyoncu bir ruhum yok, sahip olduğum eşyayı kullanmaktan yanayım, kullanmalıyım ki birlikte anılarımız olmalı..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 04 Kas 2012, 00:17

Bende şu an 5 tane var ama %99 yalnızca birini takıyorum uzun vadede planım bir günlük , bir spor bir de klasik saat olarak 3 değerli saate sahip olmak
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 04 Kas 2012, 00:22

Ne istediğini bilen, planlı, programlı bir saat seversin herojd, sana imreniyorum bu konuda :thumbup: Çok beğendiğim bir iki marka ve model var, ancak benim kafam genel olarak saatler konusunda çok karışık..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 04 Kas 2012, 01:15

Ne istediğimi gayet biliyorum ama cüzdan ile gayet anlaşamıyoruz :) hadi spor saati eldekileri de elden çıkardığımı düşünürsek çok zorlanmadan alırım ama rose gold dress watch için sanırım bir 8-10 sene var :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Re: Ynt: Neden Saat Takıyorsunuz?

Mesaj apesen » 04 Kas 2012, 01:24

Saat takiyorum çünkü saat, beni taniyan, tanimayan karşılaştığım herkese , benimle ilgili bir kaç kelime fisildayabilecek bir aksesuar. Beni taniyan saatimden o günkü modumu anlar biraz, tanimayan da zamana ve hayatın geçiş hizina karşı özenimi görebilir.

2 senedir saat tutkum tavan durumda, bu durumda bir süre önüme gelen ucuz pahali çok saat aldım ama duruldum. Benim de amacım şu an sahip olduğum sportif deri kayışlı saatime ek, benzer klasmanda bir çelik, bor de klasik saat eklemek. E tabi bir de bery sporty daily rocker lazım. .

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj vmetin » 04 Kas 2012, 02:01

Ben saati daha ziyade bir aksesuar olarak seviyorum. Yani cep telefonunda da saat var olay saatin kaç olduğunu ogrenmekse.
Bana da 3 saat yeter.
1 Panerai 1 Rolex ve 1 jlc benim icin tamamdir
Kullanıcı avatarı
vmetin

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 188 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners