Herkese merhabalar saat sever dostlar. Ben herzaman zor seçim yapan birisi olmusumdur. Hele ki is saat gibi kiymetli ve eşsiz bir aksesuar secimine geldigi zaman. Hep merak ederim diyelim ki cok param var ve bir patek philippe alicam hangi modelini alabilirim ki. Kararsizliktan ölmez mi insan. Yillarca dusunup yine de net olamayabilir. Veya patek mi alsam AP mi Lange mi Vacheron mu demez mi. Yada rolex baktığımızı dusunelim ve butcemiz de uygun olsun. Insan hangisini tercih edeceğini bilemez. Hulk mu batman mi DJ se hangi kadran daha guzel. Daytona modellerini inceliyorum hepsi o kadar guzel ki. Hadi bunu aliyim demem 5 yil surebilir. Bu kadar cok para verince de hep acaba digerini mi alsaydim hissiyatı oluşuyor diye dusunuyorum ben. Bu butce arttikca daha cok kafa karistirir diye düşünmekteyim. Veya diyelim ki bir Seiko almak istedik ayni modelin 5 degisik kadran rengi var ve insanin hepsine ici gidiyor. Hepsi birbirinden guzel geliyor. Ve secim yapmak imkansiz hale gelebiliyor. Siz dostlara da sorum bu olucak. Saat alırken modelleri arasinda en cok secim yapmakta zorlandiginiz veya zorlanacağınızi dusundugunuz marka hangisi olurdu ve neden.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi