TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tchibo maazalar覺ndaki saat kutular覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Tchibo maazalar覺ndaki saat kutular覺

Mesaj KorayYil » 26 Tem 2019, 15:38

Herkese selamlar, saat kutusu almak i癟in baya bir arat覺rma yapt覺m ve fiyat performans anlam覺nda en doru yeri bulduumu d羹羹n羹yorum. Site site maaza maaza gezerken nianta覺 tchiboda bir s羹r羹 5li 6l覺 saat kutusu buldum yakla覺k 6-7 farkl覺 癟eit (ahap,plastik,metal,vs ) kutu var fiyatlar覺da ortalama 100 tl. Bu arada benim i癟in Made in Germany olmalar覺 癟in mal覺 olmalar覺ndan daha cazip 癟羹nk羹 ge癟en sene aliexpressten kutu al覺p hayal k覺r覺kl覺覺na uram覺t覺m. Saat kutusu al覺cak forumdalara duyurulur :champ:
KorayYil

Kay覺t: 05 Haz 2017, 14:55

Re: Tchibo maazalar覺ndaki saat kutular覺

Mesaj dogodenizli » 26 Tem 2019, 16:25

Koray bey bilgilendirme i癟in teekk羹rler.
Uzun zamand覺r bu konu benim a癟覺mdan b羹y羹k bir sorun tekil eder hale gelmiti. Niantasina uramak farz oldu :D
Kullan覺c覺 avatar覺
dogodenizli

Kay覺t: 26 ub 2018, 01:55

Mesaj Mandos » 26 Tem 2019, 16:30

En g羹zel kutular bulabiliyorsan覺z Mudoda. Ben 5li alm覺t覺m zaman覺nda ama imdi 8li aray覺覺na girdim ger癟ekten harikalar.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj debra » 26 Tem 2019, 16:44

KorayYil yazd覺:Herkese selamlar, saat kutusu almak i癟in baya bir arat覺rma yapt覺m ve fiyat performans anlam覺nda en doru yeri bulduumu d羹羹n羹yorum. Site site maaza maaza gezerken nianta覺 tchiboda bir s羹r羹 5li 6l覺 saat kutusu buldum yakla覺k 6-7 farkl覺 癟eit (ahap,plastik,metal,vs ) kutu var fiyatlar覺da ortalama 100 tl. Bu arada benim i癟in Made in Germany olmalar覺 癟in mal覺 olmalar覺ndan daha cazip 癟羹nk羹 ge癟en sene aliexpressten kutu al覺p hayal k覺r覺kl覺覺na uram覺t覺m. Saat kutusu al覺cak forumdalara duyurulur :champ:
Ben de bir adet tchibodan bir adet de mudodan alm覺t覺m. Hemen hemen ayn覺 kalitede. Mudo'dan ald覺覺m 癟繹p oldu, Tchibo'dan ald覺覺m覺 hala kullan覺yorum.

SNE-LX1 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
debra

Kay覺t: 16 Nis 2018, 21:43

Mesaj Merdo » 26 Tem 2019, 17:58

Mudo'nun ahap saat kutusu 羹st羹ne saat kutusu yok. Tchibo'nun deri kutusuda var bende, k繹elerden a癟覺ld覺 zamanla.
Kullan覺c覺 avatar覺
Merdo

Kay覺t: 21 Haz 2012, 10:26

Mesaj Mandos » 26 Tem 2019, 18:02

debra yazd覺:
KorayYil yazd覺:Herkese selamlar, saat kutusu almak i癟in baya bir arat覺rma yapt覺m ve fiyat performans anlam覺nda en doru yeri bulduumu d羹羹n羹yorum. Site site maaza maaza gezerken nianta覺 tchiboda bir s羹r羹 5li 6l覺 saat kutusu buldum yakla覺k 6-7 farkl覺 癟eit (ahap,plastik,metal,vs ) kutu var fiyatlar覺da ortalama 100 tl. Bu arada benim i癟in Made in Germany olmalar覺 癟in mal覺 olmalar覺ndan daha cazip 癟羹nk羹 ge癟en sene aliexpressten kutu al覺p hayal k覺r覺kl覺覺na uram覺t覺m. Saat kutusu al覺cak forumdalara duyurulur :champ:
Ben de bir adet tchibodan bir adet de mudodan alm覺t覺m. Hemen hemen ayn覺 kalitede. Mudo'dan ald覺覺m 癟繹p oldu, Tchibo'dan ald覺覺m覺 hala kullan覺yorum.

SNE-LX1 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Deri ald覺ysan覺z bilemem ama ahap kutunun 癟繹p olmas覺 imkans覺za yak覺n.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj vysaknc » 26 Tem 2019, 18:04

Arkadalar kutu resimlerini paylas覺rsan覺z iyi olur ,farkl覺 kutular覺 g繹r羹p deerlendirme imkan覺 olur..

HTC One cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
En son vysaknc taraf覺ndan 26 Tem 2019, 18:05 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
H覺rs sebebi hasarettir..
Kullan覺c覺 avatar覺
vysaknc

Ya: 53
Kay覺t: 07 Mar 2017, 17:01

Mesaj gokhangirgin » 26 Tem 2019, 18:04

Bende de tchibodaki var ama memnun degilim. Saati sardigim yastiklarin yandaki yapistirma kaplamalari dustu. Bir de benim bilegim 16 cm ve yastiklar geni geldiginden bazi saatleri tokalayip koyamiyorum. Son olarak da oval oldugundan ozellikle kasaya baglanti yeri biraz sert rubber kayisli saatlere hic uygun degil.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
gokhangirgin

Kay覺t: 01 Haz 2018, 11:30

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 170 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners