TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Nereden Al覺n覺r?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Saat Nereden Al覺n覺r?

Mesaj financeexe » 27 Au 2010, 01:39

Merhabalar. Asl覺nda sormak istediim beendiimiz bir saati en uygun fiyatla nereden alabiliriz. Yurti癟inde internet 羹zerinden al覺verie ne kadar g羹venebiliriz veya yurtd覺覺ndan sipari ettiimiz bir saat g羹mr羹kte kal覺rm覺. Yoksa maaza maaza dola覺p en uygun satan yerdenmi almal覺y覺z. Bu konuda internet fiyatlar覺 reel piyasayla kar覺lat覺r覺ld覺覺nda y羹ksek midir?

Birde 繹yle bir sorun var her marka saati her saat satan maazada bulam覺yorsunuz. Sonu癟ta beendiiniz bir modeli satan belli bal覺 bir ka癟 maaza var. Yani bu maazalar覺n bizlere sunduklar覺 fiyatlar覺 bir ekilde kabul etmek zorundam覺y覺z. Bu maazalar覺n 繹zel kampanya d繹nemleri benzeri uygulamalar覺 oluyormu? Yoksa modelin eski yeni olmas覺na bal覺 olarak fiyatlarda zamanla d羹羹m羹 ger癟ekleiyor? Saat al覺m覺nda nas覺l bir yol izlenmelidir sizce?
Kullan覺c覺 avatar覺
financeexe

Kay覺t: 26 Au 2010, 22:50

Re: Saat Nereden Al覺n覺r?

Mesaj Clk » 27 Au 2010, 08:25

Bu sorunun cevabi saatin markasina ve fiyat klasmanina g繹re degisim g繹sterir bence. Seiko5 羹zerine konusuyorsak internetten referansi iyi bir saticidan bu saati almakta herhangi bir sorun g繹rm羹yorum ama luks bir markadan bahsediyorsak o zaman isin rengi degisir. Gumruge takilma olasiligi y羹ksek oldugundan verilecek nakliye ucreti (sigortali g繹nderim gerekli ve 羹creti daha y羹ksek) vergisi ve g羹mr羹k masraflari ile neredeyse magaza fiyatina gelecektir. Diger taraftan TR'de ki bir yetkili bayiiden almak ileride cikabilecek teknik sorunlarda magazadan daha g羹cl羹 bir teknik servis alabilmek icin cok daha avantajli olacaktir.

Hangi saati istedigini buraya yazabilirsen daha spesifik konusabiliriz...
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Jazz » 27 Au 2010, 09:06

financeexe, her firma i癟in ge癟erli deildir ama l羹ks saatlerde 繹deme durumunuza g繹re yutd覺覺 kadar olmasa da iyi fiyatlar alman覺z m羹mk羹n, bir 癟ok firma nakit 繹demelerde ciddi indirimler yapabiliyor...
Kullan覺c覺 avatar覺
Jazz

Ya: 50
Kay覺t: 07 Au 2010, 15:35

Mesaj financeexe » 27 Au 2010, 11:57

Teekk羹r ederim ilginiz i癟in.
Say覺n clk, hakl覺s覺n覺z tabi, 繹rnek vermem gerekirse Longines, Maurice Lacroix, frederique constant, hamilton veya seiko markalar覺n覺n baz覺 modellerini seviyorum. B羹t癟emi 2.000 TL ye kadar 癟覺karabildim ancak i癟ime sinen bir saati tabi markas覺da 繹nemli 500 TL ye bulsam kesinlikle hayr demem. 襤llaki 2.000 TL vermek istiyorum deil yani, benzer ekilde 癟ok kafam覺 takt覺覺m bir saate de daha fazla b羹t癟e ay覺rabilirim :) Bu arada almak istediim saat t羹r羹 u an i癟in ML Pontos day date ve Seiko premier p date tarz覺 saatler.

Bahsettiim bu markalar hakk覺nda neler d羹羹n羹yorsunuz? Uygun fiyatla nereden alabilirim ve bir de 繹yle bir ey geldi akl覺ma. Saati ald覺k diyelim bize s覺f覺r a癟覺lmam覺 kutumu vermeliler. Daha dorusu kutular kapal覺m覺 :))) Yani saat al覺rken ayr覺ca nelere dikkat etmeliyiz. Bence 繹nemli bir konu.
Kullan覺c覺 avatar覺
financeexe

Mesaj Clk » 27 Au 2010, 12:08

Bu tip markalar icin benim tavsiyem kesinlikle T羹rkiye'den yetkili bayisinden almak olur. Sonucta 500 TL fark adina yurtdisindan alinmis saatte problem cikmasi durumunda yetkili bayii bu saati garanti kapsaminda kabul etmezse ki b繹yle bir durum m羹mk羹n zaten bu durumda tamir yada bakim masrafi icin ayni rakami 繹demek zorunda kalacak ve belkide gercek bir m羹steri gibi degerlendirilmeyeceksiniz!!!!

Ayrica bir saati denemeden icimize tam olarak sinmeden almak ne kadar dogru bilmiyorum.

Kutu konusuna gelince b羹t羹n kutular acik. Sadece saati alirken hicbir yerinde cizik olmadigina dikkat etmek gerekiyor.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Jazz » 27 Au 2010, 12:14

clk ya kat覺l覺yorum, s繹ylediiniz paray覺 nakit olarak haz覺rlay覺p T羹rkiye'deki bir bayi ile pazarl覺k yapmak yerinde olur.. TR garantisi olmayan saatte 癟覺kacak bir ar覺za size 500 TL den fazlaya patlatabilir..

seikolarla pek ilgilenmedim imdiye kadar o sebeple g繹r羹 belirtemeyeceim ama ML day date sade tarz覺yla benim beendiim bir model. G羹zel bir elbise saati olur diye d羹羹n羹yorum..

uygun fiyat konusuna gelince bir ka癟 bayi dola覺p hepsinden fiyat almak yararl覺 olur..癟羹nk羹 bayiler aras覺nda da ufak tefek de olsa fiyat farklar覺 oluyor..
Kullan覺c覺 avatar覺
Jazz

Mesaj financeexe » 27 Au 2010, 12:33

Teekk羹r ederim bilgileriniz i癟in. Say覺n Jazz dikkat 癟ektiiniz husus san覺r覺m nakit g羹c羹 ile pazarl覺k yapmak. Sonu癟ta bahsettiimiz rakamlar 羹lke artlar覺nda 繹nemli say覺l覺r. Yani pein al覺m, insanda olumsuz duygusal etkiler yaratabilir :) Asl覺nda bende b繹yle d羹羹n羹yorum herhalde kredi kart覺na taksit yapmaktan daha karl覺 olacaklar覺 i癟in azda olsa ekstra bir pein indirimi yapabilirler.
Kullan覺c覺 avatar覺
financeexe

Mesaj Jazz » 27 Au 2010, 14:29

valla kredi kart覺na taksit yapt覺klar覺nda aradaki faiz fark覺n覺 fiyata y羹kledikleri i癟in pein al覺mlarda bir defa bu fark覺 fiyattan d羹羹yorlar..ayr覺ca mevcut ekonomik koullarda nakit para her zamankinden daha g羹癟l羹, o y羹zden bunun da bir indirimi olacakt覺r mutlaka...
Kullan覺c覺 avatar覺
Jazz

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: heyb ve 245 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners