ncelikle saatin s覺f覺r ve kullan覺lmam覺 olduunu bundan dolay覺 kutu a癟覺l覺m覺 ve tahmin ald覺覺m覺 belirteyim.
Tahminleri kolaylat覺rmak ad覺na da ge癟mi koleksiyonun tamam覺n覺n elden 癟覺k覺p l羹kse giri tek saate b羹t癟e olutuunu da belirteyim.
Doru tahmin geldikten sonra birka癟 bilek g繹rseli payla覺p saat hakk覺nda yorumlar覺m覺 paylaaca覺m keyifli forumlar!
G羹ncelleme ;

Bilekte birka癟 fotoraf b覺rakay覺m ;

Karar verme konusunda yard覺mc覺 olan Burak abime , saati al覺rken elinden geldiince yard覺mc覺 olan Fatih abiye teekk羹r ederim .
u an yazacaklar覺m bir inceleme deil tamamen saatin bana hissettirdikleridir ;
ncelikle bu ne muhteem bir bilezik ! Bu ne muhteem bir 癟ap ! ( Bilek 繹l癟羹m 17.8) Eer bileiniz benim bilek 繹l癟羹lerime yak覺nsa ve b羹t癟enize uyuyorsa mutlaka bu 癟ap ve bilezii deerlendirmelisiniz .
Saatin a覺rl覺 ve dengesi de 癟ok iyi bilekte yokmu gibi.
Kadran ger癟ekte muhteem g繹z羹k羹yor 覺覺a g繹re renk deitiren 癟ok keyifli bir kadran . Kesinlikle tarafl覺 d羹羹nm羹yorum 癟羹nk羹 saati almadan 10 g羹n 繹nce hem siyah hem beyaz kadran hem 36mm hem 41 mm denedim . Hatta s繹z羹m ona lac覺vertte listedeyim ama bunu denemi olsam kesin listeye eklerdim.
Son olarak ilk Rolex saatimden 100 k羹s羹r y覺ll覺k firmay覺 eletireyim de rahatlay覺m .
襤ncelemelerde insanlar覺n neden s覺ra Rolex AP Phatek e gelince eldiven takt覺覺n覺 anlad覺m .
Bir de kadran yaz覺 fontlar覺 zaten hali haz覺rda 癟okca eletiriliyor ben de kat覺l覺yorum . Hatta bu i癟iliin 癟ok gerisinde kald覺覺n覺 d羹羹n羹yorum.
Ald覺k diye eletirmeyecek miyiz ?
Umar覺m keyifle okumusunuzdur . Keyifli forumlar !