TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Dijital-Analog Saat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Dijital-Analog Saat

Mesaj ZeitGeisT » 21 Ara 2009, 00:55

Bir saatin hem Digital hemde Analog gösterlerinin olması... Bu o saatin basit bir saat olduğu anlamınamı geliyor...?
Kullanıcı avatarı
ZeitGeisT

Re: DigitaL SaaT

Mesaj forbidden » 21 Ara 2009, 01:08

Her saat kendi adına çok özel ve emek sarfedilmiş bir parçadır. En basit düz quartz bir makine bile geliştirme aşamasında bir çok emeklere, araştırmalara mâl olmuştur ve kesinlikle basit tanımlamasını haketmez.
en iyi saat, henüz benim olmayandır.
Kullanıcı avatarı
forbidden

Mesaj ZeitGeisT » 21 Ara 2009, 01:10

Ben bu tarz saatleri çok severim... Saat alırkende öyle olmasını tercih ederim. Fakat bir kaç saatçi dükkanında bu tarz bir saat arıyorum dediğimde abi bu tarz saatler çok tutmuyor ve genelde iyi markalar bu tarz saatler üretmiyor cevabını aldım...
Kullanıcı avatarı
ZeitGeisT

Mesaj tagci34 » 21 Ara 2009, 01:23

Tissot T-Touch serisi beklentinizi fazlasıyla karşılar . Daha düşük bütçeler için Casio iyi bir adres olacaktır
Zamana paha biçemeyiz ...
Kullanıcı avatarı
tagci34

Mesaj peugeot206wrc » 21 Ara 2009, 01:26

Breitling'in bile dediğiniz tipte saatleri var. Bence konuştuğunuz satıcı biraz cahilce konuşmuş.
Saat Kaç?
Kullanıcı avatarı
peugeot206wrc

Mesaj ZeitGeisT » 21 Ara 2009, 01:28

tag_ci_34 yazdı:Tissot T-Touch serisi beklentinizi fazlasıyla karşılar . Daha düşük bütçeler için Casio iyi bir adres olacaktır

Bahsettiğiniz saati gördüm... Fakat sorun çıkarıklarını okudum bazı forumlarda. Bu yüzden vazgeçtim. Sanırım bu işi en iyi casio yapıyor... Belkide bu imajda burdan geliyordur...
Kullanıcı avatarı
ZeitGeisT

Mesaj Ziyaliv » 21 Ara 2009, 01:31

valla onu diyen bir kişi gerçekten cahildir dunyada dijital analog saatin olması zor bir kompikasyondur quartz mekanızma ile dijital bir mekanizmanın senkronizasyonu çok meşeakkatli bir iştir. Gunumuzde TAG HEUER, SEİKO, CASİO, CİTİZEN, RADO, RAYMOND WEİL gibi birçok marka bu iş üzerlerinde çalışmışlardır. Özellikle TAG lerin hassas kronometre için analog saate dijital kontrollu mekanizma yerleştirmeleri bilinir ki CASİO lar hakkında zaten konusmaya bile gerek yok.
"Saat, Saatçiden Alınır...."
Kullanıcı avatarı
Ziyaliv

Mesaj ZeitGeisT » 21 Ara 2009, 01:32

peugeot206wrc yazdı:Breitling'in bile dediğiniz tipte saatleri var. Bence konuştuğunuz satıcı biraz cahilce konuşmuş.

Aslına bakarsanız ciddi markaların koleksyonlarına bakınca bu tarz saatler yok gibi... Çeşitleri incelediğimde satıcıya hak vermedim değil... Üstelik bir tek satıcıdanda duymadım ve çok iyi mağazalarda görev yapan satıcı ve mağaza müdürleri...
Kullanıcı avatarı
ZeitGeisT

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 43 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners