Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Deerli kardeim G繹rkem'in sanat eserleri 繹yle yak覺t覺 ki saatime. Saatimin manevi deeri benim i癟in 癟ok 癟ok y羹ksek, imdi G繹rkem'in imal ettii kordonlar ile daha da anlaml覺 oldu. Ben hikayesi olan saatleri seviyorum ve bu saatin hikayesi de 癟ou insan覺 etkileyecek cinsten. Umar覺m foruma saatlerimizin hikayesi b繹l羹m羹 a癟覺l覺r orada payla覺r覺z Tekrar teekk羹rler G繹rkem 羹stad emeine sal覺k.
*REFERANSLAR* Saat Ald覺覺m yeler: cagri91 muhammed timeluxury ChrisKlein akareSaat tt59 Satt覺覺m yeler: Kas覺rgaa
Eren hocam iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim guzel zamanlarda kullan umarim senin icin bu kadar ozel olan saatin hikayesini en kisa zamanda bizlerle paylasirsin
Bir suredir is yogunlugumdan dolayi ihmal ettim biraz hareket katalim
[quote="gkarinca"]Eren hocam iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim guzel zamanlarda kullan umarim senin icin bu kadar ozel olan saatin hikayesini en kisa zamanda bizlerle paylasirsin
Tabi ki payla覺r覺m G繹rkem hocam bakay覺m forumda uygun bir b繹l羹m var m覺
*REFERANSLAR* Saat Ald覺覺m yeler: cagri91 muhammed timeluxury ChrisKlein akareSaat tt59 Satt覺覺m yeler: Kas覺rgaa
Bahsettiginiz gri ilk fotodaki ise o aslinda taslama islemi yapilmis su yesili sanirim foto biraz yaniltici olmus [emoji1] ama mesaj alindi gri den de calisacagiz [emoji106]