TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Araban覺z覺 sat覺p bu saati al覺r m覺s覺n覺z?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Araban覺z覺 sat覺p bu saati al覺r m覺s覺n覺z?

Mesaj designer » 26 Au 2020, 23:23

Arkada覺m 2019 model tamatan 188.000 tlye ald覺覺 golf羹n羹 228.000 bine 10.000 km kullan覺p satt覺. 襤lan覺 koyduktan 2 saat sonra kap覺s覺na dayand覺lar. Sahibindende favoriye ald覺覺m 10 ayd覺r sat覺lmay覺 bekleyen bir d羹nya rolex saat var. 癟ook spesifik 15202, 5711 gibi saatleri butikten liste fiyat覺yla alabiliyorsan覺z araban覺z覺 satman覺za gerek de yoktur. Bankalarda kredibiliteniz olumutur gidin rotatif kredi 癟ekin al覺n saati, sonra sat覺p hem krediyi kapat覺n hem de bir adet araba al覺n. Bu hareketi son kez yapars覺n覺z muhtemelen sonra butikten saat almak deil, selam alamazs覺n覺z.
Paray覺 koyaca覺n覺z yer cebinizdir, kalbiniz deil...
Kullan覺c覺 avatar覺
designer

Ya: 37
Kay覺t: 26 May 2014, 00:41

Mesaj rolexcollector » 27 Au 2020, 00:38

designer yazd覺:Arkada覺m 2019 model tamatan 188.000 tlye ald覺覺 golf羹n羹 228.000 bine 10.000 km kullan覺p satt覺. 襤lan覺 koyduktan 2 saat sonra kap覺s覺na dayand覺lar. Sahibindende favoriye ald覺覺m 10 ayd覺r sat覺lmay覺 bekleyen bir d羹nya rolex saat var. 癟ook spesifik 15202, 5711 gibi saatleri butikten liste fiyat覺yla alabiliyorsan覺z araban覺z覺 satman覺za gerek de yoktur. Bankalarda kredibiliteniz olumutur gidin rotatif kredi 癟ekin al覺n saati, sonra sat覺p hem krediyi kapat覺n hem de bir adet araba al覺n. Bu hareketi son kez yapars覺n覺z muhtemelen sonra butikten saat almak deil, selam alamazs覺n覺z.
Ger癟ekten mi?
襤yi ki s繹ylediniz.
rendiim iyi oldu.
Tekrar 癟ok teekk羹rler.

Nas覺l teekk羹r edeceim bilemiyorum inan覺n.

SM-G985F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Mesaj Ok7 » 27 Au 2020, 00:45

Valla 228.000 de nerdeyse 30k euro ediyor s覺ra gelmi galiba [emoji3]

Redmi 7A cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Ok7

Kay覺t: 27 ub 2011, 12:09

Mesaj designer » 27 Au 2020, 01:12

Ok7 yazd覺:Valla 228.000 de nerdeyse 30k euro ediyor s覺ra gelmi galiba [emoji3]

Redmi 7A cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Ben, s覺ra gelenini g繹rmedim daha. S覺ra gelmiyor, size vereceklerse 1 ay i癟inde saat geliyor ve al覺yorsunuz. Vermeyeceklerse o s覺ra hi癟 gelmiyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
designer

Mesaj designer » 27 Au 2020, 10:54

rolexcollector yazd覺:
designer yazd覺:Arkada覺m 2019 model tamatan 188.000 tlye ald覺覺 golf羹n羹 228.000 bine 10.000 km kullan覺p satt覺. 襤lan覺 koyduktan 2 saat sonra kap覺s覺na dayand覺lar. Sahibindende favoriye ald覺覺m 10 ayd覺r sat覺lmay覺 bekleyen bir d羹nya rolex saat var. 癟ook spesifik 15202, 5711 gibi saatleri butikten liste fiyat覺yla alabiliyorsan覺z araban覺z覺 satman覺za gerek de yoktur. Bankalarda kredibiliteniz olumutur gidin rotatif kredi 癟ekin al覺n saati, sonra sat覺p hem krediyi kapat覺n hem de bir adet araba al覺n. Bu hareketi son kez yapars覺n覺z muhtemelen sonra butikten saat almak deil, selam alamazs覺n覺z.
Ger癟ekten mi?
襤yi ki s繹ylediniz.
rendiim iyi oldu.
Tekrar 癟ok teekk羹rler.

Nas覺l teekk羹r edeceim bilemiyorum inan覺n.

SM-G985F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Say覺n rolex collector yukar覺daki mesaj覺m size yaz覺lmam覺t覺. Size yaz覺lsayd覺, t覺pk覺 bu mesaj覺mdaki gibi, sizin bir mesaj覺n覺za al覺nt覺 yaparak yazm覺 olurdum.
Kullan覺c覺 avatar覺
designer

Mesaj sieger » 28 Au 2020, 10:07

valla hep boyle olsa boyle olurdu diye yaz覺lm覺 ya, biri de benden gelsin 500bin dolarlik bir arabam olsa, sonra beni patek arasa abi dese elini ayagini opeyim gel 5711dir, aquanauttur 40sene ozel nautiluslardir hepsi emrine amade, direk gel al yalvaririz deseler, satarim abi 500bin dolarlik arabayi. Zaten araba sevmem o baska da giderim ucuz bis ialirim, ne bileyim i20 falan mis gibi araba, tum o saatleri de alirim, artik 500bine kaci alinabiliyorsa, sonra da satip satip hayatin tadini mis gibi i20mle gezerek cikartirim.

Ayrica goruyorum ki insanlarin oncelikleri o kadar farkli ki, mesela esimde bi i20 var, hayatimda arabaya ilgim olmadi, surmekten de zevk almiyorum, hic alasim da gelmedi, cok lazimsa esimden rica ediyorum, ya da toplu tasima kullaniyorum. Ya da ev konusu, kendim zaten mimarim paso bu isin icindeyim ve hic ev alasim gelmiyor, su an istedigim gibi guzel bir yerde mis gibi yasayabiliyorum ve daha sonra ihtiyaclarimin degisecegini de biliyorum, umrumda da degil gidip baska yere geciveririm. Uzun vade planimda da guzel bir arsa alip icine kafama gore bisiler yapmak var. Ama bu biraz fantazi hayal gibi ah guzel olmaz mi denilenlerden. Ama yine de oncelik degil. Bilirsiniz memur kafasi vardir bisi olursa kafamizi sokacak yerimiz olsun. Bu cumhuriyet kurulunca ve sonraki senelerde varmis, artik boyle bir sey yok yani. Zaten sadece kafamizi sokacagimiz bir ev kaldiysa karnimiz bile acsa zaten baska sorunlar kendini gosterecektir.

Neyse bugun yarin tektastan telefon bekliyorum, 500bin dolarlik arabam satista olabilir, size %5 daha indirim yaparim TSF farki. :champ:
instagram.com/archpatek
Kullan覺c覺 avatar覺
sieger

Kay覺t: 18 Kas 2015, 13:01

Mesaj danGerfuLL » 28 Au 2020, 10:40

Konu bir nevi tart覺maya d繹n羹m羹 ancak 2. mesaj bana ait olduu i癟in k覺sa bir a癟覺klama getireyim.

2.mesajda 繹zellikle deinmek istediim durum u idi. rnein Golf, Astra, 1.16(1.18) gibi C s覺n覺f覺 bir arac覺n覺z var. Arac覺n覺z覺 sat覺p paran覺n tamam覺na saat alma fikri mant覺kl覺 gelmiyor bana; ama D s覺n覺f覺 bir arac覺n覺z varsa sat覺p B s覺n覺f覺 bir araca binerek g羹zel bir saat almak istemek bir se癟imdir sayg覺 duyar覺m. K覺sacas覺 arac覺n覺z yok ama Patek'iniz, Rolex'iniz var ve toplu ta覺ma kullan覺yorsunuz. Makul bir fikir deil benim i癟in.
Ula覺m her eyden 繹nce bu devirde ihtiya癟t覺r. Hatta i yeriniz evinizin yan覺nda olsa bile ihtiya癟t覺r. Saat ise hobi.

Kat覺lan-kat覺lmayan, eletiren-destekleyen herkese teekk羹r ederim imdiden.

襤yi forumlar.

Redmi Note 7 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
danGerfuLL

Ya: 40
Kay覺t: 16 Ara 2015, 14:45

Mesaj sieger » 28 Au 2020, 10:44

danGerfuLL yazd覺:Konu bir nevi tart覺maya d繹n羹m羹 ancak 2. mesaj bana ait olduu i癟in k覺sa bir a癟覺klama getireyim.

2.mesajda 繹zellikle deinmek istediim durum u idi. rnein Golf, Astra, 1.16(1.18) gibi C s覺n覺f覺 bir arac覺n覺z var. Arac覺n覺z覺 sat覺p paran覺n tamam覺na saat alma fikri mant覺kl覺 gelmiyor bana; ama D s覺n覺f覺 bir arac覺n覺z varsa sat覺p B s覺n覺f覺 bir araca binerek g羹zel bir saat almak istemek bir se癟imdir sayg覺 duyar覺m. K覺sacas覺 arac覺n覺z yok ama Patek'iniz, Rolex'iniz var ve toplu ta覺ma kullan覺yorsunuz. Makul bir fikir deil benim i癟in.
Ula覺m her eyden 繹nce bu devirde ihtiya癟t覺r. Hatta i yeriniz evinizin yan覺nda olsa bile ihtiya癟t覺r. Saat ise hobi.

Kat覺lan-kat覺lmayan, eletiren-destekleyen herkese teekk羹r ederim imdiden.

襤yi forumlar.

Redmi Note 7 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Heh bu konuda soru sorucam, ben mesela gercekten araba surmeyi sevmiorm trafik falan benim icin iskence, en zorda kaldigimda taksiye binerim hep. Asiri geriliyorumm yolda, ve patek de rolex de saat kullaniyorum. Illa bu saatim var diye araba mi almaliyim?
instagram.com/archpatek
Kullan覺c覺 avatar覺
sieger

Kay覺t: 18 Kas 2015, 13:01

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 122 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners