Ger癟ekten mi?designer yazd覺:Arkada覺m 2019 model tamatan 188.000 tlye ald覺覺 golf羹n羹 228.000 bine 10.000 km kullan覺p satt覺. 襤lan覺 koyduktan 2 saat sonra kap覺s覺na dayand覺lar. Sahibindende favoriye ald覺覺m 10 ayd覺r sat覺lmay覺 bekleyen bir d羹nya rolex saat var. 癟ook spesifik 15202, 5711 gibi saatleri butikten liste fiyat覺yla alabiliyorsan覺z araban覺z覺 satman覺za gerek de yoktur. Bankalarda kredibiliteniz olumutur gidin rotatif kredi 癟ekin al覺n saati, sonra sat覺p hem krediyi kapat覺n hem de bir adet araba al覺n. Bu hareketi son kez yapars覺n覺z muhtemelen sonra butikten saat almak deil, selam alamazs覺n覺z.
Ok7 yazd覺:Valla 228.000 de nerdeyse 30k euro ediyor s覺ra gelmi galiba [emoji3]
Redmi 7A cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
rolexcollector yazd覺:Ger癟ekten mi?designer yazd覺:Arkada覺m 2019 model tamatan 188.000 tlye ald覺覺 golf羹n羹 228.000 bine 10.000 km kullan覺p satt覺. 襤lan覺 koyduktan 2 saat sonra kap覺s覺na dayand覺lar. Sahibindende favoriye ald覺覺m 10 ayd覺r sat覺lmay覺 bekleyen bir d羹nya rolex saat var. 癟ook spesifik 15202, 5711 gibi saatleri butikten liste fiyat覺yla alabiliyorsan覺z araban覺z覺 satman覺za gerek de yoktur. Bankalarda kredibiliteniz olumutur gidin rotatif kredi 癟ekin al覺n saati, sonra sat覺p hem krediyi kapat覺n hem de bir adet araba al覺n. Bu hareketi son kez yapars覺n覺z muhtemelen sonra butikten saat almak deil, selam alamazs覺n覺z.
襤yi ki s繹ylediniz.
rendiim iyi oldu.
Tekrar 癟ok teekk羹rler.
Nas覺l teekk羹r edeceim bilemiyorum inan覺n.
SM-G985F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
danGerfuLL yazd覺:Konu bir nevi tart覺maya d繹n羹m羹 ancak 2. mesaj bana ait olduu i癟in k覺sa bir a癟覺klama getireyim.
2.mesajda 繹zellikle deinmek istediim durum u idi. rnein Golf, Astra, 1.16(1.18) gibi C s覺n覺f覺 bir arac覺n覺z var. Arac覺n覺z覺 sat覺p paran覺n tamam覺na saat alma fikri mant覺kl覺 gelmiyor bana; ama D s覺n覺f覺 bir arac覺n覺z varsa sat覺p B s覺n覺f覺 bir araca binerek g羹zel bir saat almak istemek bir se癟imdir sayg覺 duyar覺m. K覺sacas覺 arac覺n覺z yok ama Patek'iniz, Rolex'iniz var ve toplu ta覺ma kullan覺yorsunuz. Makul bir fikir deil benim i癟in.
Ula覺m her eyden 繹nce bu devirde ihtiya癟t覺r. Hatta i yeriniz evinizin yan覺nda olsa bile ihtiya癟t覺r. Saat ise hobi.
Kat覺lan-kat覺lmayan, eletiren-destekleyen herkese teekk羹r ederim imdiden.
襤yi forumlar.
Redmi Note 7 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 122 misafir
|