Bir bilgim yok maalesef
Ben saati ilk gördüm bi vay yaptım kadran tam kahve değil kaplan gözü gibi değişik renk olması ve retro olması hoşuma gitti içine fosfor da atmışlar ama sonra bilezik olayı soğuttu sanırım almamprx yazdı:Bilezik kasaya göre bana da zayıf geldi.kahve cesur bi deneme olmuş.insanlarin zaman içinde etrafında gördüğü renkler sıklaşınca güzel gelebilir.ama şuan bende pek heyecan uyandırmadı.sende nasil bi etki yaptı?biraz eski vialux havası var.Heesh yazdı:Aynı kalibre 888 kanka kasayı yenilemişler komple arka kısım cam yeşil ve gümüşünde var bileşik daralarak iniyor değişik bir kelebek kilit var ben biraz bileziği aşağı incelemesini ince buldumprx yazdı:L888 mi kalibre?heeshHeesh yazdı:
Yeni conquest kahve yada kaplan gözü tonu harika yapmışlar bu arada swatch gruba %20 zam geliyormuş saatin fiyatı şuan 44 bincik
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heesh yazdı:Ben saati ilk gördüm bi vay yaptım kadran tam kahve değil kaplan gözü gibi değişik renk olması ve retro olması hoşuma gitti içine fosfor da atmışlar ama sonra bilezik olayı soğuttu sanırım almamprx yazdı:Bilezik kasaya göre bana da zayıf geldi.kahve cesur bi deneme olmuş.insanlarin zaman içinde etrafında gördüğü renkler sıklaşınca güzel gelebilir.ama şuan bende pek heyecan uyandırmadı.sende nasil bi etki yaptı?biraz eski vialux havası var.Heesh yazdı:Aynı kalibre 888 kanka kasayı yenilemişler komple arka kısım cam yeşil ve gümüşünde var bileşik daralarak iniyor değişik bir kelebek kilit var ben biraz bileziği aşağı incelemesini ince buldumprx yazdı:L888 mi kalibre?heeshHeesh yazdı:
Yeni conquest kahve yada kaplan gözü tonu harika yapmışlar bu arada swatch gruba %20 zam geliyormuş saatin fiyatı şuan 44 bincik
Water resistant yazan son saat.[emoji854]
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Majestic-12 [Bot] ve 62 misafir
|