Tabi ki ben google'dan bulabildim kendim bulmam mümkün değildi

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vysaknc yazdı:Oldukça güzel bir model olmuş,hatalı yerini bende göremedim.[emoji846]Eterna yazdı:Evet herkes vaziyet alsın. Orient 39,9 mm çap ile yeni Makoları satışa sunmuş. 42-44 mm senelerce sattı. Hep bekledim küçük çap çıkartsalar diye. Nihayet onlarda modaya uydu.
( Üretim hatası ( kozmetik/görsel) sebebi ile satışı durdurmuş olabilirler. Bakalım hanginiz fark edecek ilk önce hatayı )
Not: Ben fark edemedim. Hem deçok beğendim inceledim. Sonra okuyunca dönüp baktım şaşırdım. Demek çok dikkatli değilim
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mtn yazdı:vysaknc yazdı:Oldukça güzel bir model olmuş,hatalı yerini bende göremedim.[emoji846]Eterna yazdı:Evet herkes vaziyet alsın. Orient 39,9 mm çap ile yeni Makoları satışa sunmuş. 42-44 mm senelerce sattı. Hep bekledim küçük çap çıkartsalar diye. Nihayet onlarda modaya uydu.
( Üretim hatası ( kozmetik/görsel) sebebi ile satışı durdurmuş olabilirler. Bakalım hanginiz fark edecek ilk önce hatayı )
Not: Ben fark edemedim. Hem deçok beğendim inceledim. Sonra okuyunca dönüp baktım şaşırdım. Demek çok dikkatli değilim
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam işim gereği detaylara fazlaca takılıyorum. Çekilme sebebi mi bilmiyorum ancak 25 ve 30 dk arası saniye indeksleri arasındaki boşluk hatalı sanırım.
Evet çok bariz bir hata var, bilerek yapılmadı ve QC'nin gözünden bu hata kaçtıysa doğrudan departmanı kapatsınlar.mturann yazdı:Orient hatayı bilerek yapmış olabilir mi?
Ne kadar çok konuşulursa o kadar dikkat çeker.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Heyea, Karalaga ve 260 misafir
|