Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
-

justaguy
-
justaguy » 16 Mar 2019, 18:03
yus49 yazdı:justaguy yazdı:yus49 yazdı:
Paracord mükemmel bir fikir ve çok yakışmış. Müsadenizle fikri çalacağım ve İlk fırsatta benim g-shock'da deneyeceğim

Hatta yakın zamanda bir kamp planım var, o zaman kesin denerim

Musaade sizin

yalniz bileginize ayarlarken dikkat edin, bilege tam olsun derseniz bilekte bir sure sonra cok fazla sıkıyor, gevsek birakayim derseniz bilezik gibi oluyor

:) zira sok yap cok ugrastiriyor tam konforu yakalamadan son islemi yapmayin. Hayirli olsun simdiden fotograf isteriz artik

Teşekkür ederim

Tabi ki

-

justaguy
-
burhanozel » 20 Mar 2019, 16:16
Uzun zamandır istiyordum bi g-shock ve amazondan uygun bi fiyata satın aldım ve 7 gün sonra yani bugün geldi [emoji1] gayet hoş duruyor kolda. Bilen varsa ben bu saate başka tipte kordon nereden alabilirim?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

burhanozel
-
ibrahim223 » 20 Mar 2019, 18:17
burhanozel yazdı:Uzun zamandır istiyordum bi g-shock ve amazondan uygun bi fiyata satın aldım ve 7 gün sonra yani bugün geldi [emoji1] gayet hoş duruyor kolda. Bilen varsa ben bu saate başka tipte kordon nereden alabilirim?

Hayırlı olsun..
Nato kordon için adaptör almalısınız..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

ibrahim223
-
burhanozel » 20 Mar 2019, 18:20
ibrahim223 yazdı:burhanozel yazdı:Uzun zamandır istiyordum bi g-shock ve amazondan uygun bi fiyata satın aldım ve 7 gün sonra yani bugün geldi [emoji1] gayet hoş duruyor kolda. Bilen varsa ben bu saate başka tipte kordon nereden alabilirim?

Hayırlı olsun..
Nato kordon için adaptör almalısınız..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Nereden temin edebilirim hocam kordon ve adaptörü önerebileceğiniz bir yer veya site var mi?
-

burhanozel
-
MehmetKaratürk » 20 Mar 2019, 19:45
burhanozel yazdı:Uzun zamandır istiyordum bi g-shock ve amazondan uygun bi fiyata satın aldım ve 7 gün sonra yani bugün geldi [emoji1] gayet hoş duruyor kolda. Bilen varsa ben bu saate başka tipte kordon nereden alabilirim?

Güle güle kullanın bende aynı modeli amazon dan aldım ve inanılmaz derecede severek kullanıyorum çok rahat ve şık bir modeli

Olmadı diye üzüldüğün dua'ya, gün gelir sevinirsin
-

MehmetKaratürk
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak, MacGyver, Skywalker34tr ve 57 misafir