Drk yazd覺:Serdar Bey, tekrardan ge癟mi olsun, umar覺m en k覺sa s羹rede iki saatle ilgili sorunlar覺 da halledersinizPayla覺mlar覺n覺z覺n devam覺n覺 bekliyoruz
serdar08 yazd覺:Drk yazd覺:Serdar Bey, tekrardan ge癟mi olsun, umar覺m en k覺sa s羹rede iki saatle ilgili sorunlar覺 da halledersinizPayla覺mlar覺n覺z覺n devam覺n覺 bekliyoruz
Valla dostum sana borcluyum. Nerden geldik biz Panerai a anlamadim ama iyi ki gelmisiz. Tekrar tesekkurler.
Cvssvc yazd覺:serdar bey arkada覺n覺z s覺f覺r ald覺 saati demi imdi oda bende 2. el ald覺m benimde haberim yoktu derse nolucak(umar覺m olmaz tabi ama b繹yle bir senoryoda d羹羹nmek laz覺m)
Drk yazd覺:serdar08 yazd覺:Drk yazd覺:Serdar Bey, tekrardan ge癟mi olsun, umar覺m en k覺sa s羹rede iki saatle ilgili sorunlar覺 da halledersinizPayla覺mlar覺n覺z覺n devam覺n覺 bekliyoruz
Valla dostum sana borcluyum. Nerden geldik biz Panerai a anlamadim ama iyi ki gelmisiz. Tekrar tesekkurler.
Ne demek, rica ederim襤yiki siz bende 386 var dediniz, yoksa konusu a癟覺lmayacakt覺. Buradan bir kez daha yazmak istiyorum. Piyasadaki b羹t羹n 386 ve 375ler sahte 癟羹nk羹 bu saatlerin 羹retimleri iptal edildi.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot] ve 66 misafir
|