mrbars yazd覺:beymen serisonunda 1400 TL'lik beymen etiket fiyatl覺 ceketi 180TL'ye alm覺t覺m.
bu nas覺l indirimdir ya

mrbars yazd覺:beymen serisonunda 1400 TL'lik beymen etiket fiyatl覺 ceketi 180TL'ye alm覺t覺m.
fsinan yazd覺:mrbars yazd覺:indirim haftalar覺nda k覺yafetlerde de %50-70'ler indirim s繹zkonusu.
beymen serisonunda 1400 TL'lik beymen etiket fiyatl覺 ceketi 180TL'ye alm覺t覺m. ya da dockers kaza覺n outlet'te 39 TL'ye al覺nmas覺 gibi.
bana g繹re bunun ad覺 kaz覺k deildir. saatte de stoksuz 癟al覺an internet sitesi ile stoklu 癟al覺an d羹kkandan g繹rerek almak aras覺nda fiyat fark覺 mutlaka olacakt覺r. kampanyalarda da tabiki ucuz fiyatlar olacak.
g羹ne g繹zl羹羹, saat, m羹cevher gibi 羹r羹nlerde -stokta kalma, 3 sene paray覺 g繹mme riskleri de olduundan- giri 癟覺k覺 emtia bedeli aras覺nda y羹ksek farklar bana normal geliyor.
Fark olur ama yar覺 yar覺ya deil. D羹kkan tabii ki farkl覺 satacak.
T羹rkiye'de indirim mevzusunun d羹zenlenmesi laz覺m, mekandan mekana %15-20 fark olsa bu alg覺 olumaz. 襤ndirim konusuna getirilecek d羹zenleme fahi liste fiyatlar覺n覺 ve kaz覺klan覺yorum alg覺s覺n覺 ortadan kald覺r覺r.
fsinan yazd覺:Evet y覺l覺n 12 ay覺, nerdeyse 365 g羹n etiket fiyat覺n覺 iirip vitrine indirim var yazmak yahut bu 羹r羹nde indirim yap覺yoruz demek sadece 羹lkemizde var.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 198 misafir
|