TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

T羹rkiye'deki Kaz覺覺n Boyutu...

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: T羹rkiye'deki Kaz覺覺n Boyutu...

Mesaj ZubFB » 10 Kas 2012, 04:13

mrbars yazd覺:beymen serisonunda 1400 TL'lik beymen etiket fiyatl覺 ceketi 180TL'ye alm覺t覺m.

bu nas覺l indirimdir ya :o
Kullan覺c覺 avatar覺
ZubFB

Ya: 53
Kay覺t: 31 Tem 2012, 12:10

Mesaj SeRxx » 10 Kas 2012, 09:04

Bu t羹r indirimler sadece 羹lkemizde olmuyor, Amerika'ya veya Avrupa'ya bakt覺覺m覺zda daha u癟uk 繹rnekleri mevcut; hatta oralardaki baz覺 indirimlere bak覺p ''keke bizde de olsa'' diye i癟 ge癟irdiim oluyor. O y羹zden sadece 羹lkemize mahsus bir eymi gibi g繹r羹nmesine kar覺y覺m .
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj fsinan » 10 Kas 2012, 09:25

Evet y覺l覺n 12 ay覺, nerdeyse 365 g羹n etiket fiyat覺n覺 iirip vitrine indirim var yazmak yahut bu 羹r羹nde indirim yap覺yoruz demek sadece 羹lkemizde var.
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Mesaj Baran » 10 Kas 2012, 09:50

Ben覺m en sinirlendiim husus magaza vitrinlerine %70 e varan indirimler yaz覺p i癟eri girdiinizde ise koca magazada neye elinizi atsan覺z onlar yen覺 sezon cevab覺 alman覺z ve numaras覺 rengi olmayan 2 羹r羹nde indirim olmas覺.Ben覺 aptal yerine koyduunu h覺ssettiim markalardan al覺veri yapm覺yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj mrbars » 10 Kas 2012, 09:52

fsinan yazd覺:
mrbars yazd覺:indirim haftalar覺nda k覺yafetlerde de %50-70'ler indirim s繹zkonusu.
beymen serisonunda 1400 TL'lik beymen etiket fiyatl覺 ceketi 180TL'ye alm覺t覺m. ya da dockers kaza覺n outlet'te 39 TL'ye al覺nmas覺 gibi.

bana g繹re bunun ad覺 kaz覺k deildir. saatte de stoksuz 癟al覺an internet sitesi ile stoklu 癟al覺an d羹kkandan g繹rerek almak aras覺nda fiyat fark覺 mutlaka olacakt覺r. kampanyalarda da tabiki ucuz fiyatlar olacak.

g羹ne g繹zl羹羹, saat, m羹cevher gibi 羹r羹nlerde -stokta kalma, 3 sene paray覺 g繹mme riskleri de olduundan- giri 癟覺k覺 emtia bedeli aras覺nda y羹ksek farklar bana normal geliyor.

Fark olur ama yar覺 yar覺ya deil. D羹kkan tabii ki farkl覺 satacak.

T羹rkiye'de indirim mevzusunun d羹zenlenmesi laz覺m, mekandan mekana %15-20 fark olsa bu alg覺 olumaz. 襤ndirim konusuna getirilecek d羹zenleme fahi liste fiyatlar覺n覺 ve kaz覺klan覺yorum alg覺s覺n覺 ortadan kald覺r覺r.

1k liral覺k saatlerde fark yar覺 yar覺ya, 10k liral覺k saatlerde de b覺rak %20'yi zaten maksimum %10 oluyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbars

Ya: 50
Kay覺t: 07 Mar 2012, 12:39

Mesaj Mehmet45 » 10 Kas 2012, 11:20

Benimde ba覺ma gelen bireyi paylaay覺m g羹lermisiniz alarm覺s覺n覺z bilemem.

襤zmirde bir saat maazas覺na gittim , bir orient beenmitim i癟eri girip fiyat覺 sordum liste fiyat覺 1100 lira dediler, en son nakit 900e b覺rak覺r覺z dediler.

Ayn覺 saati sahibindende buldum birde bakt覺mki ayn覺 maaza sat覺yor get sat覺 fiyat覺 650 lira. Maazaya gidip durumu s繹yledim verdikleri cevap fiyat yanl覺 girilmi sahibindene. 襤nanmad覺k tabi neyse get ile taksitli olarak 8 taksit 羹r羹n羹 650 liraya ald覺m. 3-4 g羹n sonra sahibindene girip bakt覺覺mda saatin fiyat覺 hala 650 lira idi.

T羹m bunlardan sonra izmirden maazadan saat almakm覺 :!: asla.
Kullan覺c覺 avatar覺
Mehmet45

Kay覺t: 09 Kas 2012, 11:41

Re: Ynt: T羹rkiye'deki Kaz覺覺n Boyutu...

Mesaj hydrocon » 10 Kas 2012, 11:22

fsinan yazd覺:Evet y覺l覺n 12 ay覺, nerdeyse 365 g羹n etiket fiyat覺n覺 iirip vitrine indirim var yazmak yahut bu 羹r羹nde indirim yap覺yoruz demek sadece 羹lkemizde var.

Kesknlikle..
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Mesaj sayg覺ns » 15 Kas 2012, 13:01

T羹rkiyedeki t羹m saatler i癟in hemen hemen bu durum ge癟erli.
15 bin t lik bir saati salt覺c覺 y覺lda ka癟 tane sat覺yordur . Ben size s繹yliyim 2 adet . Her l羹ks saat markas覺ndan y覺lda 2 adet satsa .;
Sat覺c覺da bu tarz 7 marka olduunu d羹羹nelim . y覺lda 14 saat eder . en az %50 kar marj覺yla 癟al覺maktad覺r. 7 bin tl sdaat ba覺na .
toplam y覺ll覺k kar 98 bin tl .
iin bir de u boyutu bunu l羹ks saatler i癟in yazd覺m normal fiyat aral覺klar覺n覺 da d羹羹n羹n mesela; 300-2000 tl aras覺
saatin maliyeti 600 tl olsun d羹kkan sat覺 fiyat覺 1200 tl .
burada yap覺lacak i u . d羹kkana gideceksin nakit olarak 700 tl y覺 koyacaks覺n . Benim b羹t癟em bu kadar . bu fiyata bu saati verirseniz alay覺m diyeceksin. Buradaki 繹nemli olay u kar覺 tarafa sen kaz覺k癟覺s覺n imaj覺 vermek yerine . '' Sizi anl覺yorum ama benim elimde sadece bu kadar var . Uygunsa alay覺m dediniz mi o saati al覺rs覺n覺z. 羹nk羹 sat覺c覺 yani bayii ciroyu artt覺rmak ister.
bunun nedeni de distir羹b羹t繹re ne kadar ciro yapt覺覺n覺 g繹stermek ister. ok sat覺 yapan bayiller her zaman az sat覺 yapan bayillere g繹re avantajlardan daha fazla yararlan覺r.
Ben bayilere k覺zm覺yorum. T羹rkiyenin ekonomik koullar覺nda bayii olmakta kolay deil. Saat firmas覺 belli oranda al覺m yapmak zorunda b覺rak覺yor. ciddi paralar balan覺yor.
O nedenle benim tavsiyem saate internette bak覺n. gidin s覺cak parayla bayiiden al覺n kazan癟l覺 癟覺karsan覺z.
Kullan覺c覺 avatar覺
sayg覺ns

Kay覺t: 15 Kas 2012, 12:03

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 198 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners