TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

En İyi Dijital Saat Marka ve Modeli

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En İyi Dijital Saat Marka ve Modeli

Mesaj murderbunnie » 07 Ara 2012, 12:08

Benim tercihim bu olurdu:

Resim

Resim
Gunter glieben glauchen globen.
Kullanıcı avatarı
murderbunnie

Mesaj corto » 08 Ara 2012, 17:46

Şu ana kadar en şık olanı Seiko Brightz Solar Wave Active Matrix. Ancak dijital bir saate 1000usd veremem. Ağır günah.
Klasik "dijital" saat olarak DeBethune Digitale çok heyecan verici bir saat.

Herkese görüşleri için teşekkürler. Klasik bir casio alacağım galiba.
Kullanıcı avatarı
corto

Mesaj seca » 12 Ara 2012, 18:15

sayın corto, tek kelime ile CASIO. Dijital saat tasarım uzmanlığında bence dünyada tek. Ancak biraz zor beğenen müşteriler gibisiniz geldi bana... Yine de iyi bir araştırma ile zevkinize uygun bir model mutlaka vardır. 70 lerde ve özellikle 80-85 yılları arasında metal kasalı, metal bilezikli, ekranda karagacık burgacık gereksiz görsellerin olmadığı temiz bir modeli nette veye dışarıda bulabilirsiniz. Çok çok sağlam ve zaman tutmaları mükemmeldir. F91 e efsane gözü ile bakıp da alayım demeyin. En alt seviye bir modeldir. 80 lerde çıkan ilk versiyonlarına da yanaşmayın. Modülleri genelde sorun çıkartıyordu. Hangi modeli tercih edeceğinizi çok merak ediyorum. Alınca bizlerle paylaşmanızı rica ederim.
Kullanıcı avatarı
seca

Mesaj properica » 12 Ara 2012, 20:05

Kesinlikle Suunto elementum aqua steel bence. Fiyatı 1500 tl civarı olması gerek, bir ara çok niyetlendim buna, hala da kafamda var. Tek kötü tarafı çok iri bir mode butonu olması, sanırım dalışta eldivenle de çevrilebilsin diye böyle iri yapılmış.

Resim

Resim

Resim

Elementum Terra ve Ventus modelleri de var ama aqua kadar sağlam durmuyor bence.

Resim

Bu arada seiko'nun active matrix modelleri de çok çekici fakat gereksiz pahalı. Bu model hem fiyat hem sadelik bakımından daha iyi : Seiko SBPG001

Resim
::so much to do, so little time::
Kullanıcı avatarı
properica

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 80 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners