TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

15 Gün İçerisinde Geldiğim Nokta!...

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 15 Gün İçerisinde Geldiğim Nokta!...

Mesaj SeRxx » 16 Ara 2012, 01:07

Metin06, liknler bozuk; eklemek istediğiniz linkleri yukarıdaki URL simgesine tıklayıp ortasına yapıştırın :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 16 Ara 2012, 01:08

Serdar amca doğrusun vallah :D Bir de Bülent abimiz var, onda da Blancpain-Ulysse Nardin-IWC bla bla.. :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj PhD » 16 Ara 2012, 01:17

asymptote yazdı:Bu arada Metin bey yanlış anlamayın fakat tanışma bölümündeki mesajınızdan hatırladığım kadarıyla sanırım memursunuz. Şayet büyük bir aile mirasınız ya da ek bir geliriniz yok ise memur maaşıyla ancak Omega alınabilir ve onunla da gayet mutlu yaşanır diye düşünüyorum.. ;) :thumbup:

serdarfb yazdı:asymptote, vmetin var abicim. Oda memur.. Adam baştan aşağı Panerai-Rolex... Lütfen... :lol:

asymptote yazdı:Serdar amca doğrusun vallah :D Bir de Bülent abimiz var, onda da Blancpain-Ulysse Nardin-IWC bla bla.. :)

İlk yazıyı okudum memur olduğumu hatırladım hayallerim acı çekmeye başlamışken diğer iki yazı kendimi tekrar toplamamı sağladı :D
En son PhD tarafından 16 Ara 2012, 01:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
PhD

Mesaj Metin06 » 16 Ara 2012, 01:18

kendi dünya görüşüm ile alakalı bir durumu ortaya koymakta fayda var diye düşünüyorum bu noktada.ben elinde bulunan para ile alınabilecek en lüks evi-arabayı almanın derdinde olan bir insan değilimdir.kendi ihtiyaç ve beklentilerimi ortaya koyar ona göre hedeflerimi belirlerim.örnek vermek gerekirse;önümüzdeki yıl şuan yaşadığım şehirden tayinle Ankara veya İzmir illerinden birine yerleşeceğim.şimdiden planlamamı yaptım diyebilirim.hem Ankara hemde İzmir illerinde yaşamayı-yerleşmeyi düşündüğüm ilçeleri-semtleri belirledikten sonra ihtiyaçlarıma cevap verecek nitelikte evin Ankara da ne kadar,İzmir de ne kadar fiyat aralığında olacağını bile tespit ettim.ayrıca ilk zamanlarda satın almaktan ziyade belirlediğim yerlerde kiracı olarak ikamet edip,beklentilerime umduğum oranda cevap veriyor mu bulunduğum semt,yada hangi lokasyonda en doğru ve azami faydayı sağlarımın cevabını arayacağım.uzun lafın kısası 200000tl ye ihtiyaçlarımı karşılayan bir ev varken,sırf fazladan param var diye daha pahalısını-büyüğünü almanın derdine düşmem.varsa fazladan param,onu (ailemin ihtiyaçlarını göz önünde tutarak) başka yerde değerlendiririm.
"İNSANIN KEDERİ,HIRSLARI KADARDIR"
Kullanıcı avatarı
Metin06

Mesaj vmetin » 16 Ara 2012, 01:20

serdarfb yazdı:asymptote, vmetin var abicim. Oda memur.. Adam baştan aşağı Panerai-Rolex... Lütfen... :lol:

Cok kibarsin Serdar :D

Ben memurum ama aileden zenginim :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj serdarfb » 16 Ara 2012, 01:24

Ben topic sahibi arkadaşımıza karar veremediği markalardan biri olan Panerai da yardımcı olmak isterim. Kendisine PAM 396 öneriyorum. :thumbup: Benim en beğendiğim Panerai modeli. :champ:

http://www.panerai.com/en/watch-collection/specialties-collection/luminor-1950/62-tourbillon-gmt/74-luminor-1950-tourbillon-gmt-ceramica-pam00396

Ulysee Nardin markası hakkında pek bilgim yok. O yüzden yardımcı olamayacağım. :(

vmetin :thumbup: samimi itirafın için forum adına sana teşekkürü bir borç biliyorum. :champ:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj herofb » 16 Ara 2012, 01:26

Gelir ve meslek konularına yorum yapmayacağım çünkü kimseyi olduğu gibi beni de ilgilendirmiyor ama madem saat forumundayız benim tek söyleyebileceğim böyle saat seçilmez , şimdi yatıyorum gerekirse ve nedenlerim merak edilirse yarın detaylandırırım
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Hsnmrycl » 16 Ara 2012, 01:30

nerdeyse 2 senedir forumdayım şöyle bir noktaya gelemedim.
hep memurluktan :lol:

metin beye koleksiyon konusunda başarılar dilerim :thumbup:
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 200 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners