Ahbob » 22 Eyl 2017, 16:12
An itibariyle;
Swatch Grup’a gelip benimle iletişimde olan müdürleri ile görüştüm. Kendisine olayın benim takıntım, dikkatim haricinde olduğunu söylememe rağmen, tolerans değerleri içinde olduğu için birşey yapamayız gibisinden konuştu. Bunun üstüne, önceki konuşmalarımızın birinde söylediği; müşteri memnuniyeti adına, olmadı saati sizden biz alırız, sonrasını aldığınız bayi ile aramızda hallederiz; sözünü hatırlattım. Kendisi böyle birşeyin mümkün olmadığını, para iadesini yalnızca bayinin yapabildiğini, o gün bir yanlış anlaşılma olmuş olabileceğini (!) söyledi. Herhangi bir yanlış anlaşılma yok, aynen böyle böyle dediniz dediğimde ise yapabileceğim birşey yok, bayi ile görüşün diyerek topu onlara attı.
Bayiye gittiğimde ise önce bu müdüre ulaşmaya çalıştılar, ancak ulaşamadılar. Sonrasında kendi müdürleri ile yaptıkları görülme sonucunda Omega ile iletişime geçebileceklerini, bunun da en erken pazartesi olabileceğini söylediler.
Olay Omega’nın hatası/dikkatsizliğinden öte, Swatch Grup’un sorumsuzca verdiği vaatler ve bunların arkasında durmaması noktasına geldi diyebilirim.