TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega Seamaster Kol Uyumsuzluğu

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Omega Seamaster Kol Uyumsuzluğu

Mesaj Hsnmrycl » 21 Eyl 2017, 16:42

bence kesinlikle hiza sorunundan bahsediyorlar ve hizalama için +/-2 dakika toleransımız var diyorlar.
kısacası verdikleri cevap ile sorulan soru uyumlu.
çok kafanızı takacaksanız bence düzelttirin.
en fazla saatin kadranında camında falan toz bırakırlar.

öyle bir şey olursa da yeniden servise yollar güzelce temizletirsiniz.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj eyimen » 21 Eyl 2017, 19:13

Merak ettiğim, sözü edildiği gibi toleransın dışında 3 dakika fark var ise saati değiştirecekler mi???
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj Ahbob » 21 Eyl 2017, 20:58

Stingray; teşekkür ederim, umarım bir sonraki görüşmemizde daha yapıcı bir tavır alırlar demekten fazlası gelmiyor elimden.

Tgm; hizalamada 20 dakika sapma bulunan saat nasıl kontrolden geçmiş de dikkat çekmemiş o da ilginç.

Hsnmrycl; hani tolerans 2 dakika, benim saatimdeki sapma da o civarda olsa belki rahatsız olmam durumunda düzelttirmek mantıklı bir çözüm olabilir de tolerans değerinin dışında, daha 2 haftalık bir saate müdahale edilmesini çok istemiyorum açıkçası.

eyimen; ben iadeden veya değişimden bahsettiğimde saat haftasonuna kadar bizde kalsın, biraz daha inceleyelim demişlerdi. Bahsettikleri über müşteri memnuniyeti ışığında, umuyorum yarın olumlu bir geri dönüş alırım.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj taskin » 22 Eyl 2017, 09:18

Saçmalamışlar, bu kabul edilecek bir durum değil. Hiç muhatap olmadan hakem heyetine şikayet edin, paşa paşa alacak aslan parçaları.

Ayrıca bu durum saatin darbe almasıyla da gerçekleşir. Yere düşmelerde en çok yaşanan problem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
taskin

Mesaj Archimed » 22 Eyl 2017, 12:40

Hiçbir zaman bir Rolex olamayacak olsa da, kendini Rolex seviyesine doğru konumlandırmaya çalışan bir firma ancak bu kadar çuvallayabilir. Bu tip sorunlar karşısında müşteriden özür dileyip sıfır bir saat vermeyi veya saati iade alma yönündeki bir adım, Omega'nın müşteri hizmetleri açısından lehine bir gelişme olurdu. Adamlardaki müşteri ilişkileri mottosu "hayaller Rolex, gerçekler Swatch" olmalı ;) Lüks ürünleri alan müşteriler sadece kaliteli malzeme, şık tasarım ve sorunsuz işleyen bir aksamın yanı sıra; koşulsuz müşteri memnuniyeti de ararlar.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj eyimen » 22 Eyl 2017, 14:52

Archimed yazdı:Hiçbir zaman bir Rolex olamayacak olsa da, kendini Rolex seviyesine doğru konumlandırmaya çalışan bir firma ancak bu kadar çuvallayabilir. Bu tip sorunlar karşısında müşteriden özür dileyip sıfır bir saat vermeyi veya saati iade alma yönündeki bir adım, Omega'nın müşteri hizmetleri açısından lehine bir gelişme olurdu. Adamlardaki müşteri ilişkileri mottosu "hayaller Rolex, gerçekler Swatch" olmalı ;) Lüks ürünleri alan müşteriler sadece kaliteli malzeme, şık tasarım ve sorunsuz işleyen bir aksamın yanı sıra; koşulsuz müşteri memnuniyeti de ararlar.

Yanlış hatırlamıyorsam, bir forum üyesinin aldıktan sonra ertesi gün bezelinde sorun olduğu için geri götürdüğü Rolex Submariner, değiştirilmemişti. Serviste bezel değişimi yapılıp geri verilmişti. Epey tartışmalar yaşanmıştı Rolex bayi ile..
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj Caner1983 » 22 Eyl 2017, 15:08

eyimen yazdı:
Archimed yazdı:Hiçbir zaman bir Rolex olamayacak olsa da, kendini Rolex seviyesine doğru konumlandırmaya çalışan bir firma ancak bu kadar çuvallayabilir. Bu tip sorunlar karşısında müşteriden özür dileyip sıfır bir saat vermeyi veya saati iade alma yönündeki bir adım, Omega'nın müşteri hizmetleri açısından lehine bir gelişme olurdu. Adamlardaki müşteri ilişkileri mottosu "hayaller Rolex, gerçekler Swatch" olmalı ;) Lüks ürünleri alan müşteriler sadece kaliteli malzeme, şık tasarım ve sorunsuz işleyen bir aksamın yanı sıra; koşulsuz müşteri memnuniyeti de ararlar.

Yanlış hatırlamıyorsam, bir forum üyesinin aldıktan sonra ertesi gün bezelinde sorun olduğu için geri götürdüğü Rolex Submariner, değiştirilmemişti. Serviste bezel değişimi yapılıp geri verilmişti. Epey tartışmalar yaşanmıştı Rolex bayi ile..

O2o (orhan) nın submarinerdi.
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Ahbob » 22 Eyl 2017, 16:12

An itibariyle;

Swatch Grup’a gelip benimle iletişimde olan müdürleri ile görüştüm. Kendisine olayın benim takıntım, dikkatim haricinde olduğunu söylememe rağmen, tolerans değerleri içinde olduğu için birşey yapamayız gibisinden konuştu. Bunun üstüne, önceki konuşmalarımızın birinde söylediği; müşteri memnuniyeti adına, olmadı saati sizden biz alırız, sonrasını aldığınız bayi ile aramızda hallederiz; sözünü hatırlattım. Kendisi böyle birşeyin mümkün olmadığını, para iadesini yalnızca bayinin yapabildiğini, o gün bir yanlış anlaşılma olmuş olabileceğini (!) söyledi. Herhangi bir yanlış anlaşılma yok, aynen böyle böyle dediniz dediğimde ise yapabileceğim birşey yok, bayi ile görüşün diyerek topu onlara attı.

Bayiye gittiğimde ise önce bu müdüre ulaşmaya çalıştılar, ancak ulaşamadılar. Sonrasında kendi müdürleri ile yaptıkları görülme sonucunda Omega ile iletişime geçebileceklerini, bunun da en erken pazartesi olabileceğini söylediler.

Olay Omega’nın hatası/dikkatsizliğinden öte, Swatch Grup’un sorumsuzca verdiği vaatler ve bunların arkasında durmaması noktasına geldi diyebilirim.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Proscd ve 203 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners