clk yazdı:Simdi benim anladigim su Zemberek. Sen diyorsun ki 2000 Euroluk Omega ile 2000 Euroluk marka X (güzel marka ismi aslinda malcom X gibi) arasinda secim yapacak olsam Marka X'i secerim dogru mu anladim?
Eger dogru anladiysam... SEN DELIMISIN?
2fast4u yazdı:...
UTS 2000 DIVER
...
sedir yazdı:Markayı göz önüne aldığınızda şu sorunun cevabını samimi olarak vermeniz gerekir. Eğer saat görünmez bir takı olsaydı aynı markayı alırmıydınız. Çünkü markalar biraz da görüldüğünde oluşturdukları duygu için satın alınırlar
cant yazdı:sedir yazdı:Markayı göz önüne aldığınızda şu sorunun cevabını samimi olarak vermeniz gerekir. Eğer saat görünmez bir takı olsaydı aynı markayı alırmıydınız. Çünkü markalar biraz da görüldüğünde oluşturdukları duygu için satın alınırlar
Bu sorudan 'saat görünmez bir takı olsaydı aynı markayı almazdım' cevabını çıkarıyorum ve katılmıyorum. Etrafınızdaki insanlar eğer saat meraklısı değilse, istediğiniz kadar gösterin, taktığınız saat kesinlikle önemini kaybeder ve herhangi bir duygu oluşturmazlar. Diğer yandan saat benim için görünmez bir takıdır, çoğu zaman gömleğimin altında durur, etrafa göstermek için özel bir çaba içine girmeyi cahillikle eşdeğer tutarım, t-shirt giydiğimde çoğunlukla en sade ve en spor saatimi takmayı tercih ederim. Kısaca ve sonuç olarak, saati ve o markayı sadece kendimi mutlu ettiğini bildiğim için alırım, başkasının ne düşündüğünün bu noktada hiç bir anlamı yoktur.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: delay, Google [Bot], hknmtn ve 51 misafir
|