postaciceku yazdı:Maurice Lacroix Pontos s’le basladim zabitlik yillarimda... Kreyn tepesinde yag kir pas icinde epoksi tiner dahil tum temizleme araclariyla temizleyerek kullaniyordum. Kendime acimadigim gibi ona da acimadigim yillardi ama nerde nasil cizigi oldugunu bilerek hergun kontrol ederdim o ayri...saatine maddi deger bicen biri degilim, beraber yasiyoruz, yaslaniyoruz ve izlerini tasiyoruz bu hayatin olabildigince...
O yuzden Ilk almak istediginiz ve sizi mutlu edecegini dusundugunuz saati bulun parasini nasil yarattiginiza siz bile sasiracaksiniz merak etmeyin...
Bu arada kesinlikle denizci saati diver degil GMT’dir. Bu ozelligi aklinizda bulundurun... Kronografla basladim ama emin olun Gmt daha cok isinize yariyor gemide... Hem diver hem GMT ise daha bir guzel olur tabiki. Bide adinda Master geciyorsa baska neye ihtiyac duyulur bilemedim=))
Pruvaniz neta olsun...
84 mezunu bir baş mühendisim mesleğin ilk yıllarında bir Tudor submariner almadığıma hala pismanım ki omega de ville almıştım o zamanlar ince ve ufak saatler gözde idi gemilerde en çok casio serisi saatler kullandım pusula ve barometre özelliklerini çok kullandım hava yerken dakika başı barometreye baktığım çok olmuştur
Denizci kardeşlerim maaşlarımız ne yazık ki saat fiyatlarının hızı ıle orantılı artmıyor o yüzden istediğiniz saati bugün alın yarın zorlanırsınız derim Ben şimdi rolex explorer 1 takıyorum hedef ise submariner comex