moy yazdı:merhaba, dudullu osb de çalışıyorum.
3d modelleme olarak artı90.com a bakın bu firma gayet kaliteli işler çıkartıyor.çizimi inceledim,
tel erezyon makinesi olan her firma bu parçayı yapar.
parçayı telde radyüsleri olmadan düz olarak keser. çap 0.75 ve çap 2 delikleri hızlı delik makinesinde elektrot ile delerler.parçayı çizime göre markalayıp radyüsleri yaparlar.
şimdiden hayırlı olsun.
moy yazdı:merhaba, dudullu osb de çalışıyorum.
3d modelleme olarak artı90.com a bakın bu firma gayet kaliteli işler çıkartıyor.çizimi inceledim,
parçayı telde radyüsleri olmadan düz olarak keser. çap 0.75 ve çap 2 delikleri hızlı delik makinesinde elektrot ile delerler.parçayı çizime göre markalayıp radyüsleri yaparlar.
şimdiden hayırlı olsun.
sentez42 yazdı:moy yazdı:merhaba, dudullu osb de çalışıyorum.
şimdiden hayırlı olsun.
Komşunuzu kınıyorum 150 Euro+KDV fiyat çıkardılarŞaka bir yana metal üretim yüksek maliyetli olduğundan ve bir el atan çıkmadığından plastik 3D baskı (ki bir çifti yolda) ve @rtalhaustun hocamın yardımıyla karbonfiber destekli baskı alternatifimiz var. Renkleri doğal olarak siyah ve yakın tonlarda. Pek ilgilenen çıkmadı ama 3d çizim dosyalarını da forumda yayınlayacağım ki kendim ve daha çok forum için yapmaya başladığım bu minik şey kalıcı şekilde forumumuzda yer etsin, dileyenler faydalanabilsin.
sentez42 yazdı:Lug girişi kısaltıldı. Aparatın son hali bu şekilde.
Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 164 misafir
|