TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hayalimizdeki Saati Ürettirelim!!!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hayalimizdeki Saati Ürettirelim!!!

Mesaj asymptote » 19 Ağu 2011, 23:51

everywhere' e katılıyorum. 3 eksenli tourbillon olsun, sonsuz takvim olsun, minute repeater yada sonnerie de olsun. kop komplike bir saat olsun.. :D

Drk sen de çok şey istiyorsun. :D İstediğin özelliklere göre fiyatı da aşağı çekmişsin sanki. :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj drk » 19 Ağu 2011, 23:59

Çok yazdığıma bakmayın, istediğim fazladan kadranda iki satır yazı, parlak yerine mat kasa, bunu bana çok görmeyin :) Benzer modellerin fiyatları bu seviyede, hem ben ne tourbillon istedim nede minute repeater ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj drk » 22 Şub 2012, 00:51

Birde böyle bir başlık vardı :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj nickynick » 22 Şub 2012, 01:58

:)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj herofb » 22 Şub 2012, 09:32

Bonati'yi mi seni mi tebrik edelim Doruk :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj ombo » 22 Şub 2012, 10:39

43 mm. lik bir diver. chronograflı ya da değil, ama blancpain fifty fathoms ve omega seamaster arası bir makine. yapsın yine steinhart.... mekanizma gözüksün, rotor üzerinde Türkiye'yi betimleyen bir işleme yer alsın....
Kullanıcı avatarı
ombo

Mesaj aokyy » 22 Şub 2012, 11:42

42 mm. Kadran beyaz ve ya beyaza yakın gri olabilir. Mavi kollar. 24 saatlik ikinci bir saat göstergesi. Alarm. bunların yanında ya sonsuz takvim, ya da kronometre. Çelik kasa, çelik bilezik ve ya siyah deri kordon. Sayılar romen rakamı olacak. safir arka kapak.
Fiyat da 5000 olur. o fiyat bile benim için çok ama... Alamazsak da seyrederiz.
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj asymptote » 22 Şub 2012, 12:03

aokyy yazdı:Fiyat da 5000 olur.

Ne kadar iyimser bir fiyatlandırma :D sadece perpetual modülü en düşük 5000 eder, kasası, mekanizması, kadranı, montajı derken fiyat 10 bini bulur. Komplikasyon olarak perpetual yerine kronograf olursa elbette o fiyata üretilir. Yalnız ben özelliği olmayan bir saati böyle toplama yapıp ürettirmeye karşıyım. Özellikten kastım o saati gerçekten "special edition" yapacak bir özellik. Ne olabilir bu özellik? Mesela bizler için önemli tarihi bir figür olabilir. Saatin kasası, kadranı, kurma tepesi herşeyi buna uygun tasarlanıp üretilirse gerçekten özgün, kimsede olmayan ve bize özel bir saatimiz olmuş olur. Yada başka nasıl yapılabilir? Saat severleri bir araya getiren özel ve seçkin bir kulüp olarak gördüğüm forumumuz adına özel edisyon bir saat yaptırılabilir. İkincisi yapıldı ve gayet de güzel oldu.. Bence sıra biricisinde, yada daha farklı denemelerde.. :idea:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: therapeute ve 77 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners